Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Fantastické odhalenie! Richard Müller ukázal svoju Anomáliu!
Zdielať na

Fantastické odhalenie! Richard Müller ukázal svoju Anomáliu!

Len máloktorý slovenský spevák má taký pestrý život, ale aj pohnutý osud, ako 58-ročný Richard Müller. Syn slávneho herca vykročil z jeho tieňa a dostal sa až na špicu, čo si ale v istej fáze tiež vypýtalo svoju daň. Richard je už ale dávno späť v plnej sile a dokazuje to aj neustálou tvorbou.

V pondelok ráno exkluzívne v Ranných novinách televízie JOJ odpremiéroval dvojmetrový spevák nový klip k piesni Anomália. Oslavné komentáre fanúšikov sa už sypú.

Autorom hudby a textu novinky je Laco Rychtárik, ktorý pieseň zložil v mimoriadne komplikovanom období svojho života a je jeho dosiaľ najosobnejšou. „Pieseň vznikla v komplikovanom období môjho života, keď som bojoval s veľmi osobnými problémami a mal som pocit, že neviem nájsť vo svojom vtedajšom okolí nikoho, kto by si prežil v živote niečo podobné. Je to úprimná, osobná výpoveď. Mal som silný pocit nepochopenia, sebareflexia a zdravotné problémy výrazne ovplyvňovali moju kreativitu,“ priblížil pozadie textu Rychtárik.

Pozrite si nový klip:

Napriek tomu, že Müller Rychtárikovu tvorbu pozná, dosiaľ sa s ním nikdy osobne nestretol. „O to viac ma prekvapilo, že napísal pesničku, ktorá mi úplne hovorila z duše,“ vyznal sa spevák. „Richard bol určite prvá voľba. Práve on mal byť hlasom tak osobného textu v kombinácii s hudbou. Sám je pre mňa hudobnou inšpiráciou, preto som veľmi rád, že prijal ponuku na spoluprácu,“ uviedol Rychtárik.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ANOMÁLIA je vonku! Link nájdete v BIO ? ? @photo_by_mayohirc

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Müller | Official (@richardmullerofficial),

Skladba má aj netradičný videoklip, ktorý režíroval Richard Raiman. Celý je postavený len na detailnom zábere Richardovej tváre. „Mne sa veľmi páči, že to takto poňal, že to nie je prvoplánový klip. Myslím si, že dokonale vystihuje atmosféru skladby,“ uzavrel Müller. Netají sa tým, že inšpiráciou bol klip americkej kapely Maroon 5, no zmenou je čiernobiele ladenie. A najväčší rozdiel v každom prípade spočíva v samotnej piesni, ktorá fanúšikov iste veľmi potešila aj preto, že je stále "müllerovská", ako sú ľudia za Richardových takmer 40 rokov na scéne zvyknutí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie