Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bieber a jeho manželka Hailey! Veľké odhalenie o ich vzťahu!
Zdielať na

Bieber a jeho manželka Hailey! Veľké odhalenie o ich vzťahu!

Archívna reportáž

Príbeh ako zo Shakespearovho pera o zakázanej láske Rómea a Júlie. Tak by sa dal popísať začiatok vzťahu Justina Biebera a Hailey Baldwin, dnes pani Bieberovej. Rodičia americkej krásky totiž s Bieberom nemali zľutovanie a ich láska tak mohla už v začiatkoch zhasnúť ako fakľa.

Modelka Hailey Bieberová (23), ktorá pochádza zo slávneho hollywoodskeho klanu Baldwinovcov, ešte bývala v rodičovskom hniezde, keď sa s Justinom dala dokopy. Jej rodičom mladý rebel údajne príliš nevoňal. Povesť búrliváka, ktorý strieda ženy ako na bežiacom páse, nie je po chuti azda žiadnemu príčetnému rodičovi.

O začiatok ich vášnivej lásky teraz porozprávala Hailey v ich facebookovom live vysielaní a do rozpakov priviedla aj samotného, „polepšeného“ manžela, 26-ročného kanadského speváka Justina Biebera. Milencov mala tajne podporovať jej staršia sestra Alaia Baldwin (27), ktorá rodičom tvrdila, že je so svojou sestrou, kým si Hailey užívala so svojou novou láskou.

Hailey sa vo facebookovom live vysielaní priznala, že začiatky ich vzťahu s Justinom boli náročné:

„Celé to bolo tak, že ma Justin chcel pozvať na suši, a tak zavolal mojim rodičom a spýtal sa ich, či by ma pustili. Oni však povedali nie,“ popísala rodičovskú reakciu modelka. „Povedali mi, že vylúčené, nepôjdeš sama na večeru s Justinom. To sa nestane.“ A tak so svojou sestrou vymyslela lesť a rodičom povedali, že jednu noc prespí u Alaii v apartmáne. 

Neprišli nám na to,“ hodnotí úspešný manéver Hailey vo videu. Prezradila, že prvý bozk padol na ich spoločnom rande v New Yorku, po večeri v jednej z lokálnych reštaurácii. „Potom sme šli naspäť domov, pozerať film. Bozkávali sme sa,“ prezrádza detaily ich prvého zblíženia. "Bol som dobrý?" opýtal sa s obavami Justin, no dočkal sa, pochopiteľne, pochvalnej odpovede.

Manželia si vzájomnú prítomnosť počas karantény zjavne užívajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Family photo

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Hailey a Justin spečatili svoju lásku po troch rokoch randenia, v New Yorku v roku 2018. Odvtedy je jasné, že Justin našiel svoj prístav v pokoja v náručí americkej krásky. Fanúšikovia i rodiny oboch zaľúbencov preto veria, že to manželom vydrží a možno sa čoskoro dočkajú nového člena ich slávneho rodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie