Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šialená premena! Kardashianku s novou tvárou NIKTO nespoznáva!
Zdielať na

Šialená premena! Kardashianku s novou tvárou NIKTO nespoznáva!

Archívna reportáž

Profesionálni fotografovia, odborníci na fotošop a krásne modelky dnes ťahajú za kratší koniec. Dôvodom sú aplikácie, ktoré si behom niekoľkých sekúnd môže ktokoľvek stiahnuť do svojho smartfónu, a behom niekoľkých šikovných ťahov zmeniť svoj vzhľad na fotografii na nepoznanie.

Priekopníčkami na filtre a úpravy sú hviezdičky reality show a samozvané kráľovné sociálnych sietí, sestry Kardashianové. Avšak fotografické premeny jednej z nich, Khloe Kardashian, schytávajú kritiku aj od jej samotných fanúšikov. Khloe na niektorých jej príspevkoch totiž nie je možné spoznať.

Fanúšikovia sa rozhorčili nad fotografiou, ktorú 35-ročná Khloe pridala nedávno na svoj Instagramový profil. Mnohí komentujú, že to už preháňa s plastickými operáciami a je posadnutá svojom výzorom. To môže byť spôsobené aj tým, že sa svojím vzhľadom na svoje sestry až tak nepodobá, a dokonca ju mnohokrát média a niektorí škodoradostní fanúšikovia nazývali škaredým káčatkom.

Rodina sestier Kardashianových živí dennodenne bulvárne plátky po celom svete:

​Avšak Khloe na sebe zamakala, schudla niekoľko kíl a podstúpila pár plastických operácii. Zdá sa však, že stále nie je s výsledkom spokojná. Na spomínanej fotke sa totiž na diváka usmieva úplne iná osoba, a tak sa medzi fanúšikmi rozvírila búrlivá debata, čo si dala hviezdička upraviť tentokrát.

Khloe na sebe tvrdo pracuje, aby sa vyrovnala svojim štíhlym sestrám:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??‍♀️ lets do this! ??‍♀️ ? Eye of the Tiger ? @donamatrixtraining was really pushing me this day

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé (@khloekardashian),

Pozorné oko diváka si všimlo, že na fotke chýba polovica retiazky na jednej strane jej krku, čo svedčí o nemalom zásahu fotošopu. „Nie som expert na úpravu fotiek, avšak keď na jednej strane jej krku chýba časť retiazky, začínam byť trochu podozrievavý,“ ironicky píše jeden z jej sledovateľov. Ďalšia sa nezdrží a napísala: “Ver mi, toto nie je hejt, vieme, že toto nie si skutočná ty. Tvoja dcéra ťa už o chvíľu nespozná, prečo to úbohé dieťa takto mätieš.“

Tento príspevok odštartoval búrlivú debatu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

location: under bitches skiiiinnnnn ?

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé (@khloekardashian),

Khloe je mamou dvojročnej dcérky True, ktorú má z búrlivého vzťahu s basketbalistom Tristanom Thompsonom, poznačeným jeho neverou a vzájomnými hádkami. O svojich starostiach a radostiach pravidelne informuje v rodinnej reality show Keeping Up With Kardashians, kde mali diváci možnosť vidieť jej skutočný vzhľad. Fanúšikovia sa zhodli na tom, že Khloe už teraz dosiahla výraznej premeny a môže byť na seba veľmi pyšná.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie