Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nepríjemná správa pre princa Charlesa! Harry si našiel za oceánom druhého otca!
Zdielať na

Nepríjemná správa pre princa Charlesa! Harry si našiel za oceánom druhého otca!

Archívna reportáž

Asi nikto netuší, čím si musel prejsť britský princ potom, ako sa rozhodol opustiť kráľovskú rodinu. Nasledoval hlas svojho srdca a odišiel žiť do rodnej zeme svojej manželky. Pár bombardovaný médiami a nepriazňou verejnosti sa momentálne udomácňuje v slnkom zaliatom Los Angeles.

Princ Harry sa v rodnej Británii prezentoval ako mimoriadne spoločenský monarcha, ako aj muž so silnými väzbami na rodinu. V Spojených štátoch je od rodiny tisíce kilometrov vzdialený, a tak sa vrhol aspoň do budovania nových sociálnych vzťahov. Zdá sa, že sa mu rýchlo podarilo nájsť spriaznenú dušu.

Harryho najbližším človekom, prirodzene, až po manželke Meghan,  sa mal v novom domove stať legendárny hudobník David Foster (70). Podľa informácii portálu Daily Mail ich mala zoznámiť Meghanina kamarátka Katherine McPhee (36) a obaja si vraj padli mimoriadne do oka.

Princ Harry sa snaží hľadať realizáciu vo svojom novom živote, deťom napríklad číta rozprávky:

„Môj manžel má s Harrym skutočne kúzelný vzťah,“ prezradila Katherine. „Sú spolu veľmi zlatí! Ako otec a syn,“ šokuje zvoleným slovníkom. Ktovie, ako na takéto slová zareagoval skutočný Harryho otec, princ Charles. Po prvotnom šoku z Harryho rozhodnutia opustiť rodinu sa teraz spoza mláky dozvedá, že si princ vytvára otcovský vzťah s cudzím človekom.

​So svojím synom vraj princ Charles udržuje pravidelný telefonický kontakt. No tisíce kilometrov, celý oceán a napäté rodinné vzťahy ich zblíženiu vôbec neprospievajú. Navyše, hudobník David Fostrer mal už pred zoznámením podať páru zo Sussexu pomocnú ruku, keď im dohodil vilu v ich prechodnom útočisku, na kanadskom ostrove Vancouver.

Súvisiace články

Najčítanejšie