Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Harry a Meghan oslávili výročie svadby! TAKÝMTO darom si veľký deň pripomenuli!
Zdielať na

Harry a Meghan oslávili výročie svadby! TAKÝMTO darom si veľký deň pripomenuli!

Archívna reportáž

Pred pár dňami oslávil párik vojvodov zo Sussexu už druhé výročie odo dňa, keď si povedali navzájom "áno". Hoci odvtedy obrátili život hore nohami nielen sebe, ale aj celej britskej monarchii, stále je dôvod svadbu osláviť.

Niekto by si mohol myslieť, že výročie svadby bude v prípade tohto páru, ktorý po sebe zanechal v Británii mnohomiliónovú sekeru, skutočne pompéznou oslavou lásky. No opak je pravdou, neinvestovali v podstate ani cent, píše portál Daily Mail.

Prvé výročie oslávili minulý rok podobne skromne. V tomto prípade ale nešlo o potrebu šetriť, ale skôr o symboliku. Keďže prvé výročie sa nazýva aj "papierové", venovali si navzájom dary z papiera, konkrétne Meghan prepísala manželský sľub na luxusný papier a nechala ho zarámovať.

​Tento rok boli v kurze opäť ručné práce. Druhé výročie sa totiž volá aj "bavlnené". "Tento rok si vymenili darčeky z bavlny. Nepochybne to bolo kreatívne a romantické gesto, ako napokon všetky dary, ktoré si dávajú," povedal nemenovaný zdroj z blízkosti páru.

Takto si zaspomínali na prvé výročie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton/Joe Short (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Žiadna veľká oslava sa nekonala. Jednak v USA platia stále prísne nariadenia pre boj s koronavírusom, no na druhej strane po ničom takom ani údajne pár netúži. "Rodinná idylka v trojici im úplne stačí. Harry nepotrebuje pompéznu oslavu, dôležité je, že ma pri sebe svojich milovaných," prezradil utajený zdroj. V 20-miliónovej vile si nepochybne vedia spraviť pekný deň aj bez kopy kamarátov.

Symbolické pomenovania výročí sobáša nie sú náhodné. Kým v prípade prvého výročia má papier symbolizovať krehkosť zväzku, bavlnené druhé výročie už jasne hovorí o tom, že zväzok sa spevňuje, no ešte stále ho možno pomerne ľahko pretrhnúť. No v niektorých krajinách, ako napríklad u nás, je to naopak - prvé je bavlnené a druhé papierové. Na budúci rok čaká pár "kožené" výročie, opäť nepochybne s kreatívnym darčekom, ktorý sa v prípade tohto materiálu priam ponúka.

Súvisiace články

Najčítanejšie