Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Grupáky aj lesbické vzťahy! Dominika Gottová TAKTO opísala divoké zážitky!
Zdielať na

Grupáky aj lesbické vzťahy! Dominika Gottová TAKTO opísala divoké zážitky!

Archívna reportáž

Zdá sa, že najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta si dala za úlohu čo najviac šokovať. A nestanovila si pritom žiadne hranice, čo stojí za zverejnenie, a čo by už malo radšej ostať verejnosti neznáme. Ešte stále vydatá Dominika aktuálne šokovala informáciami o intímnom živote.

Dominika Gottová strávila takmer 20 rokov s fínskym muzikantom Timom Tolkkim. Nepriznala ale detaily z ich spálne, zašla ešte o pár rokov ďalej. Z toho je jasné, že mladosť 46-ročnej Gottovej musela byť poriadne divoká, ako prezradila portálu Blesk.cz.

Dominika mala vždy záľubu v rockeroch, inak povedané, páčili sa jej "zlí" chlapci. No kým toto o nej bolo pomerne známe, informácia, že do postele brala aj ženy je skutočne prekvapivá.

Otec Dominiky, slávny Karel Gott, nebol nadšený jej vzťahom s Timom:

​Priznala, že prvý intímny kontakt so ženou mala ako približne 20-ročná. "To bola doba najväčších experimentov. Povedzme, že od tej doby som bisexuálna, lebo dodnes mi pri pohľade na nejakú dievčinu napadne, aké by to s ňou asi bolo," šokuje Dominika otvorenosťou.

Dominika má rada spoločnosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je fajn poznávat nové lidi #fun #fajnvecer #zapomenoutnazradu

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova),

Nehanbí sa podeliť dokonca aj o detaily prvého zážitku so ženou. "V posteli s ňou som mala zo začiatku trému, hanbila som sa. Nevedela som veľmi čo a ako robiť, ale ona, hoci bola mladšia, ma do tajov lesbickej lásky zaučila," povedala Dominika. Zrejme sa jej to zapáčilo, lebo to nebolo poslednýkrát. "Druhú sexuálnu skúsenosť so ženou som zažila asi o 5 rokov neskôr vďaka svojmu zamestnaniu v reštaurácii, kde ma oslovila ďalšia žena. Využila som to. Sex s ňou bol úžasný, napokon, bola to prostitútka," priznala bez pýrenia Dominika.

Aby toho nebolo málo, čitateľov neušetrila ani ďalšej intímnej informácie. So ženami to totiž neskúsila len vo dvojici. "Randila som s basgitaristom Joey deMaiom a jednu slečnu, Ute, sme si vzali na izbu do trojky. Takých sme mali s Joeym viac, dokonca aj ako dvaja muži a dve ženy," opísala Dominika skupinový. Ktovie, čo sa od prostorekej Dominiky ešte svet dozvie, keďže sa rozhodla podeliť skutočne so všetkým.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie