Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To je krása! Erika a Ondrej Kandráčovci zverejnili SVADOBNÚ fotku!
Zdielať na

To je krása! Erika a Ondrej Kandráčovci zverejnili SVADOBNÚ fotku!

Archívna reportáž

Zaľúbení ako v prvý deň, zdá sa. Tak pôsobia manželia Erika a Ondrej Kandráčovci. Dvaja východniari ako remeň pritom zložili manželský sľub už pred 12 rokmi.

Ondrej Kandráč dáva srdce do všetkého, čo robí - je to úplne jasné tak z jeho hudobnej tvorby, ako aj v jojkárskej relácii Všetko, čo mám rád, a napokon, aj jeho rodina je zjavne zahŕňaná láskou.

Onedlho privítajú s manželkou Erikou a deťmi Emkou a Ondríkom tretie dieťatko do partie, a bude to dievčatko, ako prezradili.

Pred pár dňami Ondrej zverejnil novú pieseň so silným textom a krásnym klipom:

Ešte pred príchodom bábätka si stihli Kandráčovci pripomenúť jednu významnú udalosť. Tucet rokov v manželstve, a to už je pekné číslo. "Už mi lásko není dvacet let... Dnešný dátum, pred 20 rokmi," napísal Ondrej aj so známym veršom na Instagram k fotke vtedy čerstvých novomanželov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Už mi není lásko dvacet let ... Dnešný dátum, pred 12 - timi rokmi ??#svadba #manzelia #erikakandracova #spolu

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Treba povedať, že obaja sú ako víno. Erika má na fotke peroxidové blond vlasy, no v súčasnej prirodzenej podobe jej to sekne ešte viac. Ondrej pôsobil ako mladé ucho, po 12 rokoch je z neho už skutočne mužný otec rodiny. No niečo sa jednoznačne nezmenilo - pohľad plný vzájomnej lásky majú manželia presne taký istý.

Súvisiace články

Najčítanejšie