Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus s rodinou vycestovali po 3 mesiacoch do Rakúska! Tvrdí, že bol v kufri auta!
Zdielať na

Rytmus s rodinou vycestovali po 3 mesiacoch do Rakúska! Tvrdí, že bol v kufri auta!

Nemal a ani nemá strach z pandémie. Rytmusa sa takmer vôbec nedotkli mesiace, ktoré Slovensko trávilo v karanténe. Neprekážalo mu to ani z osobného, ani z profesionálneho hľadiska, jednak má dosť zarobené, aby ho chvíľkový výpadok nepoložil, a na druhej strane, koncertoval online.

V prvom rade ale umožnila karanténa Rytmusovi a Jasmina venovať sa naplno jeden druhému, no najmä ich 10-mesačnému synčekovi Sanelovi. Raper si, podľa vlastných slov, oddýchol.

Informácie o pandémii, ktoré denno denne zapĺňali a stále zapĺňajú všetky médiá, Patrik Vrbovský doslova ignoroval. "Ja vlastne ani nesledujem médiá, lebo keď na mňa päťkrát vyskočilo, tak som si povedal, že to nebudem sledovať," hovorí Rytmus.

Rytmus si už jasne stanovil priority:

​Kontakt s ľuďmi síce počas karantény obmedzil, ale z vírusu nemal vôbec strach. On, aj jeho rodina sú zdraví. Niekedy vraj dokonca podľahol myšlienkam, že v prípade koronavírusu ide viac o mediálnu senzáciu, ako reálnu hrozbu. "Viem, že médiá to masírujú. Korona zastavila celý svet, ale keď to skončí, zasa sa vrátime do starých koľají, ideme ďalej," myslí si raper.

Patrik s Jasminou sa počas celej karantény vydávali pravidelne na rôzne výlety, no jedno obľúbené miesto im bolo odoprené - Viedeň. Žije tam Jasminin otec aj jej staršia sestra Alexandra, preto okamžite, ako umožnili 24-hodinové cestovanie, smerovali do hlavného mesta Rakúska. "Mne sa to vôbec ťažko píše, takže si viete predstaviť, aké to bolo ťažké prežívať, ale nechcem Vás dojímať svojím dojatím, ja len že dnes nám bolo nádherne, videla som túto moju milovanú obrovskú časť rodiny po skoro 3 mesiacoch. Už to nikdy nechcem zažiť," napísala Jasmina a pridala aj videá radostného zvítania.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pondelky a ani iné dni v týždni nejsú zlé

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Video z ulíc Viedne pridal aj Rytmus. Evidentne si výlet za hranice po troch mesiacoch užíval. "Pondelky a ani iné dni v týždni nie sú zlé," napísal k videu. Jedna z fanúšičiek sa ho spýtala, čo potrebovali na hraniciach. "Ja neviem, ja som bol v kufri," napísal vtipnú odpoveď Rytmus. Podľa nových nariadení totiž nepotreboval nič, ak sa vrátili v priebehu 24 hodín, stačil vyplnený formulár so zaznamenaným časom prekročenia hraníc.

Súvisiace články

Najčítanejšie