Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO Jasmina prestrelila! Nemôže si vraj dovoliť to, čo robí väčšina žien denne!
Zdielať na

TOTO Jasmina prestrelila! Nemôže si vraj dovoliť to, čo robí väčšina žien denne!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič Vrbovská sa na život rozhodne nemôže sťažovať. Bolo jej dopriate v podstate v každom smere - je krásna, vtipná, úspešná, má milujúceho manžela, rozkošného synčeka a užíva si poriadny blahobyt. Od nej by človek sťažnosti rozhodne nečakal.

Iste nemalou a príjemnou finančnou injekciou sú pre instagramové influencerky výhody, ktoré čerpajú od najrôznejších firiem vďaka svojej popularite. Jasmina má vyše 400 tisíc sledovateľov, čím sa radí k slovenskej špičke.jasmin

Jasmininu popularitu vidno pomerne zreteľne - neprejde týždeň, aby nepropagovala nejaký produkt. No aktuálne to vo svojich stories na Instagrame trochu prepískla.

​Jasmina sa aktuálne venuje užitočnému online projektu:

​V snahe spropagovať istú donáškovú službu potravín sa obrátila na ženy, zrejme ako na cieľovú skupinu. Všetko by bolo v poriadku, kým nevyslovila túto vetu: "Variť dvakrát do dňa je luxus, ktorý si nemôžem dovoliť ani ja". Aspoň dvakrát do dňa sa pritom o stravu rodiny stará azda väčšina žien, nejedna pritom skutočne varí iné jedlo na obed a iné na večeru.

Jasmina vyzvala ženy na pridávanie jednoduchých receptov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

‼️SÚŤAŽ ‼️ Vyhrajte až tri Family boxy plné chutných čerstvých potravín ‼️Podmienky ‼️: Daj follow na @freshbox.sk Označ kamarátku, s ktorou si radíš, čo budeš variť a daj do komentu svoje obľúbené jedlo. Žrebuje sa v nedeľu o 19:00 na storýčkach @freshbox.sk Pamätáte si, keď som minulý týždeň vyzývala mamičky, aby sa zapojili do výzvy @freshbox.sk a postovali rýchle, chutné a zdravé recepty pre celú rodinu? Vy ste to robili, z čoho mám obrovskú radosť a z tých najlepších sme spolu s @freshbox.sk vytvorili Familybox plný zdravých a chutných potravín prevažne od slovenských farmárov, slovenské mäsko pre vaše detičky. A rozvážajú aj v nedeľu, kedy je všetko zatvorené ?. Súčasťou boxu sú inšpirujúce svieže recepty na 5 dní pre celú rodinku. A nájdete tam ako darček aj niečo, čo ja milujem. Levanduľový sirup. Robím z neho každý deň levanduľovú limonádu, ak si ju chcete urobiť podľa mňa, kuk storýčka, tak verím, že Vás poteší ? #freshbox.sk #freshboxpremaminky #familybox

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Jasmina, ktorá je doma so Sanelom, by si to teda mohla dovoliť tak časovo, ako aj finančne, preto je jej poznámka o to zarážajúcejšia. No vzápätí prišla sebareflexia a svoje vyjadrenie sa pokúsila vysvetliť. "Nedošla mi od vás žiadna zlá reakcia, ale hanbila som sa sama pred sebou, vyznelo to, že mi úplne šibe," začala zahanbená Jasmina.

​Tvrdí, že to myslela úplne inak, ako vyjadrenie vyznelo. "Myslela som to tak, že ženy, ktoré pracujú od 08 do 16 hodiny majú oveľa menej času ako ja, sú oveľa zaneprázdnenejšie, a ony už dupľom nemôžu toľko vyvárať," vysvetlila Jasmina. Je jasné, že to myslela dobre a chcela to ženám uľahčiť ponúkaným produktom, no aj tak je veľmi ďaleko od reality. Väčšina žien totiž presne tak funguje. Od rána do popoludnia v práci, a doma potom ťahajú ďalšiu šichtu s rodinou. To zrejme Jasmina takto natvrdo nikdy nespozná, na rozdiel od väčšiny mužov by to asi jej manžel od nej ani nechcel.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie