Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO sporo odetej Evelyn tancujúcej pri tyči! A myslí to úplne vážne!
Zdielať na

VIDEO sporo odetej Evelyn tancujúcej pri tyči! A myslí to úplne vážne!

Archívna reportáž

Eva Kramerová alias Evelyn neprestáva prekvapovať. Komička, herečka, moderátorka a najnovšie aj tanečnica pri tyči, skutočne pestrý záber. Treba uznať, že je to obdivuhodný výkon.

Kedysi výlučne súčasť nočných barov či vykričaných domov, dnes šport a umenie zároveň. Na prvý pohľad vyzerá tanec pri tyči veľmi jednoducho, no každý, kto to skúsil vie, že ide o mimoriadne náročné umenie pohybu.

Už to vie aj Evelyn. Na svojom Instagrame sa pochválila videom z tréningu, svojou krátkou choreografiou poriadne prekvapila.

Evelyn zažiarila na JOJke s vlastným sitcomom:

​Ak si niekto spomenie na šplh po tyči na telesnej výchove, iste sa mu vybaví bolesť rúk. Na tanec pri tyči je potrebná poriadna sila. O to väčšia, o čo ťažšia je tanečnica. A Evelyn nie je práve ľahká ako pierko, o to väčšia poklona jej patrí. "Pre niekoho je toto možno hračka, ale pre mňa je každá jedna hodina mega drina. Zbláznila som sa do pole dance, lebo je to taký môj vlastný dôkaz toho, že všetko je možné. Aj že sa “mašina” zavesí na tyč a udrží sa. Každý jeden raz zisťujem, že dokážem viac, než si myslím," napísala úprimne Eva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?⭐️✨ pre niekoho je toto možno hračka ale pre mna je každá jedna hodina mega drina ... zblaznila som sa do pole dance lebo je to taký moj vlastný dôkaz toho že všetko je možné :) Aj že sa “mašina” zavesí na tyč a udrží sa ... každý jeden raz zisťujem že dokážem viac než si myslím ? Je to neuveriteľný pocit ... až mi je z toho nevoľno .. možno preto že som sa dnes zatočila minoriadne rýchlo ??? Ďakujem @ninkaper že si ma do tohto zatiahla ps: toto je moja 6 hodina !!! Keď to zvládnem ja zvladnes to určite aj ty ? ?@thenolimitsgym ? #hadica #chcembytvraperskomklipe #rejnujforinty #slaberuckysilnavola

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

Súdiac podľa jej ladných pohybov by si človek mohol myslieť, že na tyči maká už zopár mesiacov. No prekvapivo to tak ani zďaleka nie je. "Toto je moja 6 hodina!!! Keď to zvládnem, ja zvládneš to určite aj ty," pochválila sa prekvapivou správou Evelyn a pridala motiváciu pre všetkých, ktorým sa pole dance páči, no nenazbierali odvahu.

Tanec pri tyči je fantastický nielen na schudnutie, ale najmä na vyformovanie postavy, výrazné posilnenie svalstva a predovšetkým jadra tela, ktoré je zodpovedné za mnohé problémy, ak je ochabnuté. Evelyn si vybrala výborne, nielen pre endorfíny, ktoré prináša azda každý šport, ale aj pre benefity, ktoré už iste na svojom tele pociťuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie