Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tak predsa len to nebude Aniston? Brad Pitt mal rande s TOUTO kráskou!
Zdielať na

Tak predsa len to nebude Aniston? Brad Pitt mal rande s TOUTO kráskou!

Archívna reportáž

Keď sa darí, tak sa darí. Hviezdny herec Brad Pitt zažíva jedno z jeho najlepších životných období. Deti mu pomaly odrastajú, na poličke sa mu vyhrieva soška Oscara, a po nepríjemnom rozvodovom období s herečkou Angelinou Jolie je z neho opäť slobodný muž, ktorý aj v zrelom veku vyzerá stále dobre.

Už niekoľko mesiacov sa špekuluje, ktorá z krásnych žien v Bradovom okolí si fešného herca uloví. Avšak nebudú to mať asi také jednoduché, a zdá sa, že herec si momentálne iba užíva slobodu a pozornosť krásnych žien.

Nový objav hollywoodskeho herca je podľa portálu New Idea austrálska moderátorka Renee Bargh. Pri jednom z rozhovorov, ktoré táto moderátorka s Bradom viedla, údajne preskočila iskra, ktorá sa premenila na poriadny oheň. Brad Pitt mal 33-ročnú krásku pozvať na rande, s ktorým ona nadšene súhlasila.

Rozvod Brangeliny by sa dal v svetovom šoubiznise pokojne označiť za rozvod storočia:

„Počas rozhovoru jej Brad niekoľkokrát naznačil, že by ju rád pozval na večeru. Vypytoval sa jej, kedy sa opäť ukáže v Los Angeles,“ prezradil zdroj zákulisie tohto čerstvého romániku. „Renee je úplne jeho typ,“ dodal zdroj.

Reč tela a tváre oboch zúčastnených hovorí sama za seba:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

That ? though @extratv

Príspevok, ktorý zdieľa Renée- Claire Bargh (@reneebargh),

​Podľa mnohých sa moderátorka nápadne podobá jeho ex, Jennifer Aniston, takže zrnko pravdy na tom určite je. Hromžiť však musí opäť jeho bývalá manželka, Angelina Jolie. Stačilo, že sa stretával s mladšou kolegyňou Aliou Shawkat (31), a už rozdávala zákazy svojim deťom sa s ňou stretávať. Naopak, Jennifer Aniston,  alias Rachel z Priateľov, ostáva naďalej v zóne priateľstva, keďže klebety o znovuzrodenej láske a zásnubách sa nepotvrdili.

Súvisiace články

Najčítanejšie