Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lukáš Kimlička totálne NALOŽIL ženám! Pod fotku tehotnej Cibulkovej napísal TOTO!
Zdielať na

Lukáš Kimlička totálne NALOŽIL ženám! Pod fotku tehotnej Cibulkovej napísal TOTO!

Archívna reportáž

Módny návrhár, stylista, make up artist a vychytený celebritný fotograf, 35-ročný Lukáš Kimlička, sa roky pohybuje vo svete žien. Nežnejšie pokolenie dobre pozná, o to viac ho šokuje, aké dokážu byť ženy voči sebe navzájom kruté.

Je naozaj šokujúce, čo si niekedy človek prečíta medzi komentármi. O úrovni diskusných príspevkov na internete si už zrejme nikto ilúzie nerobí, no vždy zarazí, keď sa nenávisť a zloba objavuje aj pod fotkami tehotných. Obvykle sú pritom autorkami slovného odpadu samotné ženy.

Asi nikto nedokáže tak dourážať ženy, ako samotné ženy. Dokonca aj milujúce mamičky sa v diskusiách menia na nenávistné harpye. Dožralo to už aj Lukáša Kimličku, ktorý si dal tú prácu a napísal siahodlhé vyjadrenie.

​Kimlička vystupoval aj v slávnom Moulin Rouge:

Hoci sa medzi ženami pohybuje celý život, jednu vec pochopiť nedokáže. "Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. NIKDY som nevidel aby chlap písal chlapovi pod fotku že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži," zamyslel sa nepochybne pravdivo Lukáš.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. NIKDY som nevidel aby chlap písal chlapovi pod fotku že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži. Ale čo dokáže napísať ŽENA druhej ŽENE, tak to je neskutočné. Nekutočné koľko zla, nenávisti, závisti a pohrdánia je vo vás, ženách. A teraz naozaj nie je dôležité to, že to píšem pod fotku Dominiky. Tá je teraz druhoradá. Prvoradé je to, ako sa vy ženy k sebe navzájom správate. Prizám sa, že z niektorých reakcií mi prišlo zle. Pracujem v módnom magazíne už 13 rokov. Stále sa dožadujete aby sa v nich objavovali aj ženy plnších tvarov, aby sa bojovalo proti anorexii a aby si všetky ženy boli rovné. No nehnevajte sa na mňa, ale vy ženy si pekne "kakáte" do úst. Na fotku ženy, ktorá nemá miery topmodelky napíšete že je tučná a nemala by sa tak ukazovať. Áno, neh chodí po kanáloch, alebo nech nevychádza z domu. Každá žena s konfekčným číslom nad 36 nech sa zatvorí do pivnice a spytuje si svedomie aby ju náhodou iné ženy na instagrame nezlynčovali. Keď sa žena s plnšou postavou odfotí polonahá (pre vás bude stále NAHÁ), tak ju posielate do pekiel. Ale keď ste deň pred tým lajkli úplne nahú tehotenskú foto inej prominentnej slovenky, tak to je v poriadku. Lebo ona je štíhla a nenasiera vás každý deň fotkami svojho života na ktorý si zarobila sama (lebo nezarobila!). Ja si ženy veľmi vážim a vždy som si vážil, ale prosím vás, majte sa rady. Lebo keď nemáte rada samú seba, potom sa len skrývate za anonymné profily a celé dni rozsievate na internete zlo a hejty. Ak nemáte rada Dominiku, nesledujte ju. Ak máte rada Beyonce, sledujte ju. Hlavne sa už prestante porovnávať, závidieť si, urážať sa a hlavne prestante svoje nenávistné hejty skrývať za vyjadrenie názoru. Pretože taký názor nikoho nezaujíma a hlavne je zbytočný. Ženy majú držať spolu! ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka),

Kým mužom sú také veci ukradnuté, niektoré ženy zosmiešnia iné aj za úplné malichernosti. "Neskutočné koľko zla, nenávisti, závisti a pohŕdania je vo vás, ženách. Priznám sa, že z niektorých reakcií mi prišlo zle. Pracujem v módnom magazíne už 13 rokov. Stále sa dožadujete aby sa v nich objavovali aj ženy plnších tvarov, aby sa bojovalo proti anorexii a aby si všetky ženy boli rovné. No nehnevajte sa na mňa, ale vy ženy si pekne "kakáte" do úst," hovorí o svojej skúsenosti všestranný umelec.

Nepochybne vie, o čom hovorí, stačí sa pozrieť na komentáre pod akúkoľvek fotku celebrity plnších tvarov. "Na fotku ženy, ktorá nemá miery topmodelky napíšete, že je tučná a nemala by sa tak ukazovať. Áno, nech chodí po kanáloch, alebo nech nevychádza z domu. Každá žena s konfekčným číslom nad 36 nech sa zatvorí do pivnice a spytuje si svedomie, aby ju náhodou iné ženy na Instagrame nezlynčovali. Keď sa žena s plnšou postavou odfotí polonahá (pre vás bude stále NAHÁ), tak ju posielate do pekiel," opísal reálny stav.

  Lukáš síce použil fotku tehotnej Dominiky Cibulkovej, no jeho boj je za všetky ženy. "Ja si ženy veľmi vážim a vždy som si vážil, ale prosím vás, majte sa rady. Lebo keď nemáte rada samú seba, potom sa len skrývate za anonymné profily a celé dni rozsievate na internete zlo a hejty. Hlavne sa už prestaňte porovnávať, závidieť si, urážať sa a hlavne prestaňte svoje nenávistné hejty skrývať za vyjadrenie názoru. Pretože taký názor nikoho nezaujíma a hlavne je zbytočný. Ženy majú držať spolu," zaklincoval Kimlička jasným odkazom. Zjavne ale nebol vypočutý, či skôr pochopený, lebo opäť začali pribúdať až nepochopiteľné komentáre od žien.

Súvisiace články

Najčítanejšie