Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Aneta Parišková opäť v nemocnici! TAKTO si narodeniny nepredstavovala!
Zdielať na

Aneta Parišková opäť v nemocnici! TAKTO si narodeniny nepredstavovala!

Archívna reportáž

Obľúbená jojkárska moderátorka, večne usmiata Anetka Parišková, šokovala Slovenskou správou o vážnej chorobe. Zákernej rakoviny sa ale nezľakla a bojuje zo všetkých síl. Z liečby sa nevyhovorila ani v deň, ktorý by iste najradšej strávila so svojimi milovanými.

Anetka Parišková oslávila svoje 47. narodeniny v nemocnici. Práve na dni okolo 26. mája, keď má sviatok, totiž vyšla druhá dávka chemoterapie, ktorú podstupuje v mene porazenia vážnej choroby.

Na sociálnej sieti zverejnila fotku, ktorá vyzerá všelijako, len nie ako slávnostná večera pre oslávenkyňu. Nemocničná posteľ, typická tácka a skromné jedlo - s tým sa musela sympatická moderátorka uspokojiť namiesto veľkolepej oslavy v kruhu najbližších.

Pred pár dňami zverejnila Anetka fotky svojho nového zostrihu:

​V našich podmienkach je nemocničná strava priam legendárnou, celebrita - necelebrita, zjavne sú si všetci rovní. "Moja slávnostná narodeninová večera je pripravená. Rezance s tvarohom, kompót a priamo do žily sa nalievam chemo-džúsom. Je to taká neštandardná oslava mojich narodenín, ale aj vďaka nej verím, že budem oslavovať aj mnohé ďalšie svoje narodeniny,"  napísala Anetka vyrovnane a s obvyklou dávkou optimizmu, tak dôležitej ingrediencie na ceste za vyliečením.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja slávnostná narodeninová večera je pripravená? Rezance s tvarohom, kompót a priamo do žily sa nalievam chemo-džúsom? Je to taká neštandardná oslava mojich narodenín, ale aj vďaka nej verím, že budem oslavovať aj mnohé ďalšie svoje narodeniny? Dostala som dnes aj krásne darčeky: Správu, že moje telo dobre zareagovalo na prvú chemoterapiu a nádor sa začal zmenšovať?? Takze teraz táto ďalšia chemo može byť silnejšia. A nemám zasiahnutú kostnú dreň? Hurá, oslavujem!!!? Navyše mám krásny pocit z vašich gratulácii.?Ďakujem vám za každú jednu. Veľmi si to vážim a teším sa❤️ #birthday #narodeniny #tvjoj #anetapariskova #moderatorka #spravodajstvo #news #rakovina #cancer #chemotherapy #happy #dakujem

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

Zdá sa, že hoci sa nekonali oslavy s kopou darčekov, predsa len jeden dostala. A nie malý. "Dostala som dnes aj krásne darčeky: Správu, že moje telo dobre zareagovalo na prvú chemoterapiu a nádor sa začal zmenšovať. Takže teraz táto ďalšia chemo môže byť silnejšia. A nemám zasiahnutú kostnú dreň. Hurá, oslavujem!!! Navyše, mám krásny pocit z vašich gratulácií. Ďakujem vám za každú jednu. Veľmi si to vážim a teším sa, " napísala Aneta tú najlepšiu správu.

Kolegovia v JOJke nahrali Anetke zdravicu aj pred dvomi týždňami, keď všetkých zaskočila vážnou diagnózou:

​Krajšiu správu si ani nemohli želať nielen jej najbližší, ale aj tisíce fanúšikov, priateľov a aj kolegov. V JOJke je Anetka skutočne obľúbená kolegyňa, ktorá sa správa ku každému priateľsky. Aj preto jej kolegovia nahrali už druhú veľmi milú štvorminútovú zdravicu k narodeninám. A to sú presne gestá, ktoré azda každému človeku bojujúcemu s chorobou dokážu aj v ťažkých chvíľach dvihnúť náladu. Nepochybne sa Anetka na gratuláciách dobre zabavila.

Súvisiace články

Najčítanejšie