Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Victoria Beckham sa USMIALA! Tento zázrak TAKTO kruto okomentoval jej manžel David!
Zdielať na

Victoria Beckham sa USMIALA! Tento zázrak TAKTO kruto okomentoval jej manžel David!

Archívna reportáž

Humor je osvedčeným korením vzťahu, a pokiaľ vzájomné doberanie neprekročí isté medze, lásku môže aj utužiť. Možno je práve toto tajomstvo jedného z najstabilnejších manželstiev svetového šoubiznisu, Victorie a Davida Beckhamovcov.

Bývala "spajska" Victoria Beckham (46), dnes šéfka módnej značky nesúce jej meno, si na svojom vzhľade mimoriadne potrpí. Jej imidž vždy dokonalo upravenej lady s ľadovým výrazom sa však stal nedávno terčom vtipov jej manžela, futbalistu na dôchodku, Davida Beckhama.

Victoriin syn, pätnásťročný Cruz, pred pár dňami zverejnil na svojom Instagrame fotku, kde sa jeho mama na plné ústa usmieva v bielom župane. Na fotke boli šokujúce hneď dve veci. Jednou bol fakt, že sa Victoria Beckham usmieva, keďže takých momentov je na fotkách zachytených ako šafranu. Druhou zaujímavosťou je belosť speváčkiných zubov, ktorá úplne ladí so snehobielym županom.

David sa na futbalovom dôchodku venuje najmä svojim trom deťom, ktoré má s manželkou Victoriou:

„Zdá sa, že moja mama sa dokáže usmiať,“ komentuje Cruz vzácny výraz tváre. „Ako biele sú mamine zuby? Ako zuby Rossa z priateľov,“ pridal sa do debaty slávny otec David, narážajúc na jeden z najvtipnejších momentov zo seriálu Priatelia. V ňom si dal Ross nešťastne vybieliť zuby, ktoré pôsobili totálne neprirodzene, a v tme mu dokonca neónovo svietili.

Príspevok na Instagram pridal Cruz Beckham, jeho mama sa na fotke vzácne usmieva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Apparently my mum does smile ?❤️

Príspevok, ktorý zdieľa C (@cruzbeckham),

David sa nezdržal komentáru na manželkine zuby:

​Legendárna scénka zo seriálu Priatelia, kde sa Ross potrápil s vybielenými zubami na nepodarenom rande:

Ešte na jeseň minulého roku pritom Victoria v rozhovore pre Glamour magazín odhalila, že práve vnútorná neistota a obrana pred svetom stoja za jej vážnou tvárou bez úsmevu. Zdá sa, že Victoria sa dnes už cíti spokojne a sebavedomo a úsmev jej skutočne pristane viac, ako "oduté gamby".

 

 

 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie