Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Paranoidná Meghan?! Verila, že sa proti nej všetci spikli!
Zdielať na

Paranoidná Meghan?! Verila, že sa proti nej všetci spikli!

Archívna reportáž

Zdá sa, že americké sny vo Veľkej Británie neplatia. Ten svoj sen, o Popoulške a kráľovstve, údajne dosnívala Meghan už v počiatkoch svojho príchodu do najslávnejšej monarchie sveta. Aspoň pokiaľ ide o rozprávku o britskom kráľovstve.

Tvrdá realita bez prvkov akejkoľvek romantiky zasiahla Meghan ako blesk z jasného neba už po príchode na kráľovský dvor. Odvtedy už netúžila po ničom inom, ako sa vrátiť do svojej rodnej zeme. V USA totiž mala priateľov, zopár fanúšikov, alebo si ju tam aspoň nikto nevšímal, na rozdiel od kráľovskou rodinou priam posadnutých britských médií.

Ako prináša portál Daily Mail, podľa expertky na kráľovskú rodinu bola totiž Meghan Markle od začiatku presvedčená, že je obeťou intríg a zamestnanci na kráľovskom dvore sú proti nej zaujatí. Keď sa k tomu pridal aj lynč zo strany bulváru, nádejná vojvodkyňa pochopila, že na pokojný život na výslní britskej smotánky môže zabudnúť.

Meghan je známa svojimi feministickými postojmi, a tie vraj tiež boli tŕňom v oku britských monarchov:

„Bola presvedčená, že je proti nej zosnované spiknutie, a tak sa rozhodla izolovať a odsťahovať sa do Forgmore,“ opisuje nemenovaný zdroj z blízkosti Meghan prvé pokusy o odpútanie sa od kráľovskej rodiny. „Od začiatku sa cítila ako outsider, toto nebol životm na ktorý bola zvyknutá, chcela sa odtiaľ dostať preč,“ priblížil pocity vojvodkyne. Meghan sa po narodení malého Archieho navyše cítila veľmi osamelo a kráľovské povinnosti ju vôbec nenapĺňali.

​Po tom, ako sa jej podarilo vymaniť z pazúrov britskej kráľovskej rodiny, sa spoločne so svojím manželom, princom Harrym a ich synom Archiem presťahovali do Kanady. Avšak už vtedy vraj vedela, že to nebude ich domov na život. „Meghanin plán bol jasný, vždy chcela ísť žiť do Los Angeles,“ prezradil zdroj blízky Meghan. Tam sa však karta obrátila, tentokrát v neprospech princa Harryho, pre ktorého táto zmena nebola jednoduchá a na život bez kráľovského lesku si  v USA ťažko zvykal. “Cítil sa osamelo a bezcieľne,“ prezradil zdroj.

Meghan a Harry však nezaháľajú a spriadajú plány do budúcnosti na rôznych frontoch. Ich inšpiráciou má byť pritom model, ktorý zaviedli Barack a Michelle Obamovci po odchode z Bieleho domu. Bývalý prezident USA a jeho manželka sa venujú produkcii filmov, ktoré sa sústredia prevažne na rasové, triedne a občianske problémy.

Súvisiace články

Najčítanejšie