Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ondrejková s dcérami v puberte na skrášľovacej klinike! ČO im ide dať vylepšiť?!
Zdielať na

Ondrejková s dcérami v puberte na skrášľovacej klinike! ČO im ide dať vylepšiť?!

Herečka a jojkárska moderátorka Bibiana Ondrejková má doma hneď dva poklady. Ako inak nazvať krásne dcéry v rozpuku. Staršia Biba má 15 rokov, mladšia Grétka 13. Obe sú teda už obomi nohami v puberte, keď mládežníkmi hormóny mlátia neraz veľmi divoko.

V puberte si deti, no zrejme pod tlakom módy a sociálnych sietí najmä dievčatá, neraz vymyslia všelijaké divoké zmeny svojho vzhľadu. Preto by iste nejeden človek dvihol obočie, keď by videl vchádzať mamu s dvomi pubertiačkami na kliniku estetickej dermatológie.

Už z názvu je jasné, že nejde o estetickú chirurgiu, našťastie. Bibiana Ondrejková by žiadne invazívne vylepšenia krásy mladučkým dcéram iste nepovolila.

Bibiana je činorodý človek, stihla už pokrstiť aj knihu:

​Zákrok, pre ktorý 48-ročná Bibiana dcéry na kliniku odprevadila, je ale predsa len trošku bolestivý - ide o depiláciu. "To sú také tie trendy, že všetky dievčatá už majú naštudované všetky záležitosti, ktoré sa dajú aplikovať, a ony majú pocit, že treba vylepšiť ich krásu, a my mamy máme pocit, že to nepotrebujú," hovorí Biba o patáliách, ktoré pozná každý rodič.

Dcéry Bibiany Ondrejkovej milujú to, čo väčšina pubertiakov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nenúťte deti upratovať. Mohlo by to potom s nimi dopadnúť takto. @nikkolasko @bbajiba @gretapogany_

Príspevok, ktorý zdieľa Bibiana Ondrejková (@bibianaondrejkovaa),

No ak by aj mama nemala u tínedžeriek dostatočne vážne slovo, lekárka je už iný kaliber. A tak si v prípade depilácie nechali poradiť, hlavnou podmienkou je pravidelná menštruácia a súhlas rodiča. Možností je potom viacero. "Sú rôzne možnosti, napríklad epilácia laserom, ktorá je trošičku bolestivá, no je trvalá, alebo sú tu vosky, alebo také najjemnejšie je vybielenie chĺpkov," hovorí dermatologička Mária Brozmanová.

Staršia dcéra Bibka si vybrala voskovú depiláciu, s laserom sa totiž odporúča začať ideálne na jeseň, alebo skoro na jar. "Bola to moja prvá depilácia, ale úplne v pohode. Čakala som, že budem plakať, ale skôr som sa rehotala," hovorí 15-ročná Biba. Mladšiu Grétku trápili znamienka. "Išli sme na prehliadku a doktorka odporučila, žeby to bolo lepšie vybrať, tak sme vybrali," povedala 13-ročná Grétka. Bibianine dievčatá ale ďalej do skrášľovacích procedúr nezachádzajú, maximálne si ešte nechajú pleť kozmeticky ošetriť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie