Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TAKTO zamilovaného Gáboríka ste ešte nevideli! Stačí jediný pohľad
Zdielať na

TAKTO zamilovaného Gáboríka ste ešte nevideli! Stačí jediný pohľad

Archívna reportáž

Presne pred týždňom pribudla do rodiny Mariána a Ivany Gáboríkovcov malá princezná Bella. Už aj oni vedia, čo je to absolútna láska, úplne iná, akú poznali doteraz.

Deväť mesiacov radostného očakávania vyvrcholilo pár dní po stanovenom termíne minulý týždeň okolo polnoci z 19. na 20. mája. Ivana Gáboríková porodila prirodzene v trenčianskej nemocnici.

Tri dni na to už boli s dcérkou, ktorá má na naše pomery nezvyčajné meno, no je známe z filmov a rozprávok. Bella je v preklade z taliančiny "krásna". Pri pohľade na rodičov dievčatka je jasné, že taká aj iste bude.

Na bábo sa obaja nesmierne tešili:

​Pre Mariána je to však rozhodne už teraz tá najkrajšia bytosť na svete. Na všetkých dosiaľ zverejnených fotkách vyslovene žiari. "Moja princezná Bella," napísal k fotke, z ktorej láska priam srší. Je to jasné aj z hashtagu "bezpodmienečná láska", ktorý k fotke pridal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My princess Bella❤️#unconditionallove

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Presne taká je láska rodičov k deťom, nekladie žiadne podmienky a nič neočakáva, napriek tomu je obrovská a večná. Aj na prvej zverejnenej fotke to jasne opísala šťastná čerstvá mama. "Najkrajší pocit na svete," s bábom v náručí je to dokonalý opis.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Najkrajší pocit na svete!❤️Bella❤️ #family

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Súvisiace články

Najčítanejšie