Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dominika Cibulková reaguje na tvrdé slová Kimličku, ktoré napísal k jej fotke!
Zdielať na

Dominika Cibulková reaguje na tvrdé slová Kimličku, ktoré napísal k jej fotke!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková už každú chvíľu privedie na svet malého Jakubka. Počas celého tehotenstva sa ale o toto krásne a láskyplné obdobie delila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Pravdou ale je, že niekedy sa dočkala skutočne hnusných reakcií.

Ktovie čo vedie človeka k tomu, aby sledoval na sociálnych sietí osobnosti, ku ktorým necíti sympatie. Je totiž jasné, že takí sú - stačí sa pozrieť pod príspevky celebrít a zďaleka tam nie sú len obdivné komentáre.

Obzvlášť zarážajúce sú ale "hejterské" komentáre pod fotkami tehotných žien. Dominika Cibulková by o tom vedela napísať román, koľko zla sa nájde v písmenách. Najprekvapivejšie je, že otrasné komentáre prichádzajú od iných žien, žiadna súdržnosť tu zjavne neexistuje.

Dominika na jeseň ukončila profi kariéru:

​Práve na to poukázal módny návrhár, stylista, vizážista a fotograf Lukáš Kimlička. "Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. Neskutočné koľko zla, nenávisti, závisti a pohŕdania je vo vás, ženách," napísal v stredu k fotke Dominiky Cibulkovej, ktorej je autorom. S odkazom "ženy majú držať" spolu ukončil skutočne úderný, no nepochybne trefne napísaný názor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. NIKDY som nevidel aby chlap písal chlapovi pod fotku že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži. Ale čo dokáže napísať ŽENA druhej ŽENE, tak to je neskutočné. Nekutočné koľko zla, nenávisti, závisti a pohrdánia je vo vás, ženách. A teraz naozaj nie je dôležité to, že to píšem pod fotku Dominiky. Tá je teraz druhoradá. Prvoradé je to, ako sa vy ženy k sebe navzájom správate. Prizám sa, že z niektorých reakcií mi prišlo zle. Pracujem v módnom magazíne už 13 rokov. Stále sa dožadujete aby sa v nich objavovali aj ženy plnších tvarov, aby sa bojovalo proti anorexii a aby si všetky ženy boli rovné. No nehnevajte sa na mňa, ale vy ženy si pekne "kakáte" do úst. Na fotku ženy, ktorá nemá miery topmodelky napíšete že je tučná a nemala by sa tak ukazovať. Áno, neh chodí po kanáloch, alebo nech nevychádza z domu. Každá žena s konfekčným číslom nad 36 nech sa zatvorí do pivnice a spytuje si svedomie aby ju náhodou iné ženy na instagrame nezlynčovali. Keď sa žena s plnšou postavou odfotí polonahá (pre vás bude stále NAHÁ), tak ju posielate do pekiel. Ale keď ste deň pred tým lajkli úplne nahú tehotenskú foto inej prominentnej slovenky, tak to je v poriadku. Lebo ona je štíhla a nenasiera vás každý deň fotkami svojho života na ktorý si zarobila sama (lebo nezarobila!). Ja si ženy veľmi vážim a vždy som si vážil, ale prosím vás, majte sa rady. Lebo keď nemáte rada samú seba, potom sa len skrývate za anonymné profily a celé dni rozsievate na internete zlo a hejty. Ak nemáte rada Dominiku, nesledujte ju. Ak máte rada Beyonce, sledujte ju. Hlavne sa už prestante porovnávať, závidieť si, urážať sa a hlavne prestante svoje nenávistné hejty skrývať za vyjadrenie názoru. Pretože taký názor nikoho nezaujíma a hlavne je zbytočný. Ženy majú držať spolu! ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka),

Niektoré ženy nedbali aj pod týmto "príhovorom" prejaviť kus nepochopenia, no jedna žena presne vedela, že každé slovo je pravdivé - samotná Dominika. Každému pritom musí byť jasné, že naša najúspešnejšia tenistka je všelijaká, len nie skromná a zakríknutá. No aj tak ju sleduje na Instagrame takmer pol milióna ľudí a mnohí občas neváhajú si kopnúť.

Dominike to žily netrhá, ako je jasné z jej správania, aj z Lukášovho vyjadrenia. No to nič nemení na tom, že niektoré komentáre sú hanebné. Nastávajúca mamička sa rozhodla zareagovať na Lukášove slová a vyjadrila mu veľký obdiv. "Som veľmi šťastná, že som mohla stáť pred jeho objektívom počas môjho najkrajšieho obdobia ženy. Lukášov status je pre mňa oslavou ženskosti, a pohľadom na ženskú krásu v rôznych podobách a obdobiach ženy, je hlavne od človeka, ktorý s ňou každý deň pracuje dlhé roky, takže, Luky, klobúk dole," napísala Dominika poďakovanie bez toho, aby mala potrebu rozpitvávať Lukášov jasný odkaz. K nemu sa už totiž asi nič viac ani dodať nedá.

Súvisiace články

Najčítanejšie