Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Má 13 mesiacov a dokáže TOTO?! Synček hviezdneho šéfkuchára prekvapil!
Zdielať na

Má 13 mesiacov a dokáže TOTO?! Synček hviezdneho šéfkuchára prekvapil!

Každý rodič sa rád pochváli šikovným dieťaťom. V dnešnej dobe sociálnych sietí je táto činnosť mimoriadne obľúbená. Podľahol jej aj na oko drsný a chladný hviezdny šéfkuchár Gordon Ramsay (53).

Britský šéfkuchár Gordon Ramsay zdieľal na sociálnej sieti rozkošné video svojho malého synčeka Oscara. Ten má len niečo vyše jedného roka a už vie nielen šikovne behať, ale aj započať slušnú futbalovú rozohrávku!

Hrdý päťnásobný otecko zdieľal so svojimi fanúšikmi na Instagrame video, na ktorom jeho najmladší prírastok, iba ročný Oscar kope do futbalovej lopty. So svojím slávnym oteckom si užívali slnečný deň na ich záhrade v britskom Cornwalle.

Gordon sa preslávil svojim nekompromisným prístupom a drsno-vtipnými hláškami v reality show:

 „Celkom slušné na to, že má 13 mesiacov. A ešte k tomu pravačkou,“ znie popis k rozkošnému videu. Malý chlapec sa na ňom na svoj vek veľmi obratne naháňa za futbalovou loptou, a tak možno rastie britskému futbalu nový Wayne Rooney či David Beckham.

Gordon Ramsay zdieľal video so svojím synčekom na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Not bad at 13 months ! Right footed also..... @oscarjramsay @socceraid 2036 !!!

Príspevok, ktorý zdieľa Gordon Ramsay (@gordongram),

Gordon a 45-ročná Cayetana sú manželmi už od roku 1996. Za tie roky spoločne priviedli na svet okrem Oscara ešte štyroch potomkov, najstaršiu 22-ročnú dcéru Megan, 20-ročné dvojičky Holly a Jacka a osemnásťročnú Matildu.

Súvisiace články

Najčítanejšie