Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Angelina vo vzťahu k Bradovi stále manipuluje! Deťom dala TENTO zákaz!
Zdielať na

Angelina vo vzťahu k Bradovi stále manipuluje! Deťom dala TENTO zákaz!

Archívna reportáž

Tento boj snáď nemá konca kraja. Angelina Jolie (44) a jej exmanžel Brad Pitt (56) sa ani po rokoch nedokážu rozumne dohodnúť na rozdelení rodičovských povinností. Čím zúfalejšie zbrane Angelina vyťahuje, tým viac ju jej bývalý provokuje. No netreba zabúdať na ich šesť detí, ktoré týmto rozvodom trpia snáď najviac.

Potom, ako sa rozšírili reči, že Brad opäť randí so svojou ex Jennifer Aniston, sa v Angeline vzbúrila žlč, a opäť otvorila dohodu o opatere detí. Svojho bývalého obvinila, že nie je schopný sa o deti postarať, keďže je liečený alkoholik. Zdá sa, že nepochodila a deti sa s otcom naďalej a rady stretávajú. A tak siahla po ešte zúfalejšom čine.

Podľa informácii portálu Mirror.uk sa najnovšie rozhodla diktovať, kto sa v prítomnosti Brada môže s jej deťmi ocitnúť, a kto je podľa nehodný osobného stretnutia s jej potomkami. Medzi neželané osoby sa tak zaradila Bradova kamarátka, Alia Shawkat (31). Šepká sa totiž, že medzi touto mladou herečkou a oscarovým hercom je istá príťažlivosť, a mali spolu dokonca tráviť aj karanténu.

Herečka Alia Shawkat momentálne hviezdy v seriáli Arrested Development:

Angelina si je vedomá, že po rozvode jej nemôže robiť vrásky to, s kým a prečo sa jej ex stretáva. No údajne žiarli na mladú Aliu, ktorá jej trinásťročnej dcére Shiloh mimoriadne padla do oka. A to vraj Angelina nevie prežuť. Predstava, že by sa jej dcéra mohla v prítomnosti inej ženy cítiť príjemne ju má priam zožierať.

Alia je zároveň aj svojrázna umelkyňa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@lala_magazine out now

Príspevok, ktorý zdieľa Alia Shawkat (@__mutantalia__),

 Brad vraj navyše tajne dúfal, že aj netýkavka Angie by si mohla v Alii tiež nájsť spriaznenú dušu. Ale bola to iba jeho naivná predstava. „Angie nemá veľa kamarátov, a už vôbec nie kamarátok, ale odmieta si vytvoriť kamarátstvo s Bradovou mladou kočkou,“ prezradil zdroj blízky uhrančivej kráske známej aj ako Lary Croft z akčného filmu Tomb Raider.

​Angelina by si však mala zvyknúť o záujem zo strany žien o jej pohľadného exmanžela, keď ho pustila k vode. Ostáva veriť, že on tento záujem nebude zneužívať a so svojimi známosťami naloží k spokojnosti matky jeho detí, aj detí samotných.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie