Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rytmus splnil Jasmine sen! Kúpil jej TO ISTÉ, čo má aj Dominika Cibulková!
Zdielať na

Rytmus splnil Jasmine sen! Kúpil jej TO ISTÉ, čo má aj Dominika Cibulková!

Archívna reportáž

Je nad slnko jasnejšie, že Patrik Vrbovský by pre svoju Jasminu zniesol aj modré z neba. Moderátorka a modelka zatúžila po umeleckom diele, ktoré je medzi celebritami veľkým trhákom. A už aj im stojí v obývačke.

Rytmus sa pleskol pre vrecku a svojej drahej splnil sen o známom, no trošku kontroverznom umeleckom diele. Takmer meter vysoká socha už dostala čestné miesto v obývačke domu Vrbovských v Malinove.

Autorom sochy tzv. Pičusa je kontroverzný umelec, takpovediac enfant terrible slovenskej výtvarnej scény, 45-ročný Viktor Frešo. Jeho otcom bol známy hudobník Fedor Frešo.

Pre rodinu všetko, aj Pičusa do obývačky:

​Deväťdesiat centimetrová socha nahnevaného chlapíka s podivnými telesnými proporciami a veľmi nepríjemným výrazom v tvári dosahuje cenu až k 5000 eurám. Hitom sa stala dokonca aj v USA, a to napriek tomu, že je z epoxidu a sú z nej už desiatky, ak nie stovky kópií.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Manželka si priala tento legendárny skvost #Pičus #PičusInDaHouse #NeniPičusJakoPičus #Art #AirMag #ViktorFreso @viktorfreso

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Ale Jasmina chcela, Jasmina dostala. "Manželka si priala tento legendárny skvost," napísal k fotke Pičusa Rytmus, ako čerstvý investor do umenia. Pod príspevkom sa začali hromadiť vtipné komentáre o tom, koho socha pripomína.

Pred rokom si Pičusa zaobstarala aj Dominika Cibulková:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Getaway essentials.. #pičus in our hallway is mood forever ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Niektorí spomenuli bývalého prezidenta Kisku, iní českého prezidenta Zemana, no najviac lajkov vyzbieral jednoznačne ten, ktorý ho porovnal s Mariánom Kočnerom. Ktovie, koho pripomína Jasmine, keď po malom škaredom mužíkovi tak veľmi túžila.

Súvisiace články

Najčítanejšie