Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominika Cibulková oslávila s najbližšími synčeka Jakubka!
Zdielať na

Dominika Cibulková oslávila s najbližšími synčeka Jakubka!

Archívna reportáž

Naša najúspešnejšia tenistka v novembri zavesila profesionálnu kariéru na klinec. O pár dní neskôr potvrdila to, o čom sa špekulovalo - že dôvodom je tehotenstvo. Dominika Cibulková je už skutočne v najdôležitejšom finále svojho života.

Dominika sa môže stať mamou už skutočne každým dňom, dosiahla týždeň tehotenstva, keď sa dieťa považuje už za plne donosené. A pri pohľade na nastávajúcu mamičku je už aj zjavné, že bruško už snáď ani veľmi nemá ako narásť.

Napriek obrovskej záťaži a tehotenským kilám navyše si Dominika Cibulková stále zachovala svoj obvyklý "glanc" a štýl. Potvrdila to aj na takzvanej baby shower pre jej Jakubka, teda na akejsi rozlúčke s tehotenstvom a obdarovaní dieťatka ešte pred narodením.

Jakubko bol hlavným dôvodom pre ukončenie tenisovej kariéry:

​Zvyk "baby shower" k nám prišiel z USA, no zatiaľ sa len udomácňuje len pomaličky. Dominika to ale poňala vo veľkom štýle a iste bude mať na čo spomínať. "Ďakujem Vám, lásky, za nádherný deň a veeeeeeeeeeeľa lásky," napísala nastávajúca mamička k fotkám na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dakujem Vam lasky za nadherny den a veeeeeeeeeeela lasky ??? #jakubkobabyshower

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Niet pochýb, že Jakubko sa bude mať u mamy ako vo vatičke. Dominika si potrpí na luxus, bolo to jasné aj z fotiek z baby shower, ktorá sa konala v reštaurácii na nábreží Dunaja. Všetka výzdoba v jemných pastelových tónoch niesla meno bábätka, krásne zákusky aj torta a najmä - žiariaca nastávajúca mamička. Možno ďalšia správa už príde z viedenskej pôrodnice.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie