Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľké vyznanie krásavici od Tomáša Tatara! Ale nepatrí jeho priateľke!
Zdielať na

Veľké vyznanie krásavici od Tomáša Tatara! Ale nepatrí jeho priateľke!

Karanténa bola pre niektorých skutočným potešením, hoci to tak pôvodne nevyzeralo. "Uväznený" na Slovensku ostal aj jeden z našich aktuálne najúspešnejších hokejistov, aktuálne útočník Montreal Canadiens, Tomáš Tatar. Veľmi to potešilo najmä dve osoby - jeho mamu a priateľku Veroniku.

Tri mesiace si užíval 29-ročný Tomáš Tatar na rodnom Slovensku. NHL sa, podobne, ako väčšina hokejových líg, nehrala, a tak mal ľavý krídelník skutočne parádne neplánované voľno. Hoci, kedykoľvek ho mohli povolať naspäť.

Odkedy sa stal profesionálnym hokejistom, ešte sa mu nestalo, aby si mohol dopriať tri mesiace voľna, navyše, ešte pred skončením sezóny. "Teraz to bolo prvýkrát v takomto období, v marci som nebol doma, ani na Veľkú Noc, asi desať rokov. Bolo to pre mňa niečo nové, aj keď tá situácia bola nepríjemná," povedal o koronakríze Tomáš.

S Veronikou je Tomáš už takmer dva roky:

​Rodnú krajinu si Tomáš skutočne užil, no musí byť stále v pohotovosti. "Snažím sa byť pripravený, keby mi dnes zavolali, že o týždeň tam musím byť, tak idem," hovorí Trto. Tomáš je aktívny človek, no aj tak dokázal absolútne vypnúť. "Na začiatku, keď som prišiel, tak týždeň som si dal voľno, ale práve preto, že musím byť stále pripravený, tak som v mojom fitku v Dubnici trénoval," prezradil, že na úplne ničnerobenie predsa len situácia nebola.

​Neskôr sa Tatar presunul do Bratislavy, nebolo to ale za žúrmi, ani oddychom. "Trénujem tu s Tomášom Mihálikom, a trénujem už aj na ľade, keby náhodou bol ten poplach, že musím ísť, tak aby som bol pripravený," hovorí o zodpovednom prístupe hokejový útočník. Do hlavného mesta ho ale prilákalo aj niečo iné. "Prišiel som kvôli trénerovi, ktorý tu je, a mám odtiaľto aj priateľku, takže som teraz tu, v Bratislave. Samozrejme, chodím stále aj do Dubnice, ktorú mám veľmi rád, je to moje rodné mesto, mám tam veľa kamarátov, chodím hore-dole," opísal svoje ostatné tri mesiace Tatar.

Prekvapil ale ešte jedným vyznaním, ktoré iste poteší všetkých Bratislavčanov. "Mne sa veľmi v Bratislave ľúbi, je to krásne mesto, najmä cez takýto letný čas. Tiež tu mám veľa priateľov, ja som si Bratislavu veľmi obľúbil," vyznal sa Dubničan k nášmu hlavnému mestu. Možno po skončení kariéry zakotví práve v "krásavici na Dunaji".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie