Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Legenda punku dopadla úplne INAK, akoby ktokoľvek čakal! Klobúk dole!
Zdielať na

Legenda punku dopadla úplne INAK, akoby ktokoľvek čakal! Klobúk dole!

Večný rebel a člen legendárnej punkovej skupiny sa v dnešných dňoch zamestnáva veľmi ťažkou, no zároveň šľachetnou prácou. Líder kapely Sex Pistols sa na plný úväzok stará o svoju životnú lásku, ktorá trpí vážnou diagnózou.

Hudobník Johnny "Rotten" Lydon zo známej punkovej skupiny Sex Pistols prednedávnom priznal, že sa stal na plný úväzok opatrovníkom  svojej životnej lásky, manželky Nory (78). Tú postihla vážna diagnóza, Alzheimerova choroba.

O svoju manželku Noru sa 64-ročný punker musí starať 24 hodín denne. Pre denník Daily Mirror priznal, že hoci je to mnohokrát veľmi náročné, nedovolí, aby skončila v ústave. "Nora má Alzheimera a ja som jej opatrovník a nikomu nedovolím, aby jej urobil v hlave bordel," vyjadril sa v rozhovore slávny hudobník.

Jeden z najznámejších hitov legendárnej punkovej kapely Sex Pistols v podaní Johnnyho Lydona:

"Pre mňa je tam stále tá istá osoba. Tá osoba, ktorú milujem, je stále tu, každú minútu môjho života a to je môj život. Je to smutné, že zabúda veci, no, nerobíme to všetci?" zamýšľa sa Johnny, ktorý opisuje stav svojej manželky. Spevák tiež prezradil, že jeho starostlivosť prináša skvelé výsledky a samotní lekári boli prekvapení z toho, že si Nora ešte stále vie spomenúť, kto vôbec jej manžel je. Hudobníka so jeho manželkou si môžete pozrieť v galérii TU.

John Lydon bol spevákom a lídrom britskej punkovej kapely Sex Pistols, ktorá ako jedna z prvých začala v 70. rokoch minulého storočia hrať štýl muziky zvaný punk. Dodnes je pre mnohých legendou tohto štýlu a piesne ako Anarchy in the UK či God Save the Queen sa stali hymnami punkerov. Momentálne John Lydon pôsobí v post-punkovej kapele Public Image, avšak práve kvôli zdravotnému stavu svojej manželky sa stiahol z očí verejnosti do úzadia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie