Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Belohorcová ukázala veľké srdce! TÍTO dvaja krásavci jej vďačia za život!
Zdielať na

Belohorcová ukázala veľké srdce! TÍTO dvaja krásavci jej vďačia za život!

Archívna reportáž

Kedysi najznámejšia moderátorka erotických relácií najprv na Slovensku a neskôr v Česku, 44-ročná Zuzana Belohorcová, sa pred desiatimi rokmi vykašľala na kariéru a s manželom odišli žiť do USA. Zo sexi moderátorky je sexi žienka domáca. No ukázala, že nežije len povrchnosťami.

Pohľad na Instagram Zuzany Belohorcovej hovorí pomerne jasnou rečou. Zbožňuje svoje deti, zbožňuje spoločnosť ľudí, dobré jedlo, pláž, byt v mrakodrape a najmä - seba. Selfie pridáva v hojnom počte, či už ako fotky, alebo ako videá, niekedy aj s odkazom.

Na prvý pohľad by sa tak mohlo nezainteresovanému človeku zdať, že Zuzana žije povrchný život plný luxusu, nič ju netrápi a na ničom, okrem blahobytu vlastnej rodiny, jej nezáleží. Ukázalo sa, že pod povrchom je toho ale viac.

Zuzana si luxusný život užíva naplno:

​Zuzana by sa skutočne nemusela trápiť problémam iných, no keď už išlo o život, ukázala veľké srdce. A tak do rodiny pribudli Dolce a Gucci. "Jedno majú spoločné - obe sú zachránené. Gucciho sme zdedili pri kúpe nehnuteľnosti a ujali sme sa jej po tom, čo ju na ulici skopal nejaký zúfalec. Odvtedy je Guccinka naša a dokonca sa stala maskotom našej rezidencie," opísala príbeh prvej mačky v rodine Zuzana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dolce & Gucci??...jedno moju spoločne?obe su zachranene?...Gucci sme zdedili pri kupe @scuderiaboysresidence a ujali sme sa jej po tom čo ju na ulici zkopal nejaky zufalec??.Odvtedy je Guccinka Naša a dokonca sa stala maskotom našej rezidencie ...všetci Naši klienti ju milovali a miluju?....Dolce zas hned po narodení chcel jeden pan ,spolu s dalšími ,ktore sa mu okotili na zahrade utopit ? ...čomu sme samozrejme zabranili a odvtedy je členom našej rodiny?....nikdy som nechcela a ani nemohla mat doma žiadne pets?,lebo som tažky alergik na psov a mačky....,ale čo neurobite pre zachranu živeho tvora a pre rozžiarene očka svojich detí?#belohorkalifestyle #homesweethome❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

No ani Dolce nemá za seba práve pekný príbeh. "Dolceho zas hneď po narodení chcel jeden pán, spolu s ďalšími, ktoré sa mu okotili na záhrade, utopiť. Čomu sme, samozrejme, zabránili a odvtedy je členom našej rodiny," prezradila Belohorcová, aký bol príchod kocúrika.

Zuzana by pre svoje deti spravila zjavne čokoľvek:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

....so thankful for every day with my sweethearts ??? #belohorkalifestyle #thankfulformyfamily? #loveyoutothe?and? @officialsalminka ♥️ Nevio?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Na týchto chvályhodných dobrých skutkoch je ale zarážajúca iná vec. Zuzana sa pre nich skutočne obetovala: "Nikdy som nechcela a ani nemohla mať doma žiadne zvieratká, lebo som ťažký alergik na psov a mačky, ale čo neurobíte pre záchranu živého tvora a pre rozžiarené očká svojich detí". Zuzana si síce položila otázku, no drvivá väčšina ľudí by zrejme nezaváhala a pre alergiu by nad osvojením si zvierat ani nepremýšľali. Belohorcová si musí pomáhať tabletkami, v tomto prípade zvíťazilo srdce nad racionálnym rozhodnutím a mačičky mali skutočne obrovské šťastie.

Súvisiace články

Najčítanejšie