Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Adriana Sklenaříková konečne ukázala dcérku! Malá slečna je rozkošná!
Zdielať na

Adriana Sklenaříková konečne ukázala dcérku! Malá slečna je rozkošná!

Archívna reportáž

Od roku 2014 je krásna modelka, narodená v Brezne, vydatá za arménskeho podnikateľa Arama Ohaniana. Hoci ten pôvodne deti nechcel, nakoľko už mal syna z prvého manželstva, napokon sa Adriane zjavne podarilo ho presvedčiť. A dobre spravila.

Onedlho 49-ročná modelka je mamou malej Ninky. Takmer dvojročné dievčatko však svetu veľmi neukazuje. Jej najnovší príspevok na Instagrame preto veľmi potešil.

Kým u nás sa slávi Deň matiek druhú májovú nedeľu, vo Francúzsku, kde Adriana žije väčšinu svojho života, ho oslávili len teraz. A práve to bola príležitosť, aby modelka s najdlhšími nohami na svete ukázala malú Ninu Ohanian.

​Na prvý pohľad je jasné, že dievčatko je celý tato. Tmavé vlásky aj črty tváre veru Adrianu veľmi nepripomínajú. Nič to nemení na tom, že je rozkošná a mama si ju parádi. Sklenaříková k fotke pridala len jedinú vetu: "Šťastný Deň matiek všetkým mamám".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Belle fête des mères à toutes les mamans ! @parismatch_magazine @philippedoignon

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova),

Ona si materstvo nepochybne užíva, hoci prišlo až vo vyššom veku. Dokonca snívala aj o druhom dieťatku, no malá Ninka už asi ostane jedináčikom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie