Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Definitívny koniec hviezdneho manželstva! Už si aj našla iného
Zdielať na

Definitívny koniec hviezdneho manželstva! Už si aj našla iného

Zdroj: Instagram/BAG

Patrili medzi najkrajšie celebritné manželské páry, no zjavne to na večnú lásku nestačilo. Vzťah herečky Megan Fox a herca Briana Austina Greena, známeho zo seriálu Beverly Hills 902 10 bol od začiatku turbulentný, no vždy sa im ho podarilo zachrániť. Až doteraz.

Desať rokov tvorili 35-ročná Megan Fox a 46-ročný Brian Austin Green manželský pár. Spoznali sa pritom už pred 16 rokmi a v podstate odvtedy boli spolu. No vždy to bolo ako na hojdačke.

Brian a Megan sa prvýkrát zasnúbili ešte v roku 2006, no svadba sa nekonala, namiesto nej sa rozišli. No na ďalší rok už bola Megan opäť zasnúbená a v roku 2010 boli svoji.

Toto je klip, v ktorom vraj vášeň k raperovi Megan len nehrá:

V roku 2012 sa páriku narodil syn Noah a o dva roky neskôr Bodhi. A potom prišla ďalšia kríza, tentokrát aj so žiadosťou o rozvod. Proces ale skončil prekvapivo - rastúcim bruškom herečky. Prišiel tretí syn, Journey River. Píše sa rok 2020 a tentokrát to už na štvrté dieťa nevyzerá, píše portál US Weekly. Leda ak s novou láskou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

donuts are hot. ?? let’s get 10 million views on Bloody Valentine video before the weekend’s over ?

Príspevok, ktorý zdieľa Colson ??‍♂️? the Blonde Don (@machinegunkelly),

Už pár týždňov bolo jasné, že to medzi Megan a Brianom neklape, nakoľko si deti vymieňali na parkovisku a bolo jasné, že spolu už nežijú. Keď vyšiel klip rapera Machine Gun Kellyho, začali byť veci jasnejšie. Vášeň medzi herečkou a o 5 rokov mladším raperom zrejme nebola len hraná.

​ Brian sa k rozchodu postavil čelom a zachoval sa naozaj pekne. "Nikdy sme si nič zlé nespravili. Ona bola úprimná ku mne a ja k nej. Mali sme skvelý vzťah, ja ju budem navždy milovať a viem, že ona bude milovať mňa. Je mojou najlepšou kamarátkou vyše 15 rokov a ja ju nechcem stratiť," vyjadril sa a týmto pekným rozlúčením si nepochybne nechal otvorené dvere pre priateľský vzťah s matkou jeho troch synov, keď už nič iné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie