Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Najkrajšia fotka! Dominika pri svojom synčekovi žiari šťastím!
Zdielať na

Najkrajšia fotka! Dominika pri svojom synčekovi žiari šťastím!

Archívna reportáž

Tento rok sa zdá byť v kruhoch známych osobností obzvlášť plodný. Najmä máj a jún prináša jednu dobrú správu za druhou. Po druhýkrát zažíva pocit absolútneho šťastia aj Dominika Kovács, manželka známeho slovenského športovca Tomiho Kid Kovácsa (42) . Priviedla na svet druhého synčeka.

Sympatický slovensky športový párik, Dominika a Tomi Kovácsovci sa tešia zo svojho druhého spoločného potomka. K 9-ročnému synčekovi Kristiánovi tak pribudol ďalší malý silák.

Dominika a Tomi sa radujú z vytúženého bábätka a svoje šťastie obaja zdieľajú s fanúšikmi na svojich instagramových profiloch. Po smutnej udalosti z konca roka 2018, kedy Dominika nečakane prišla o svoje bábätko v treťom mesiaci tehotenstva, svoju túžbu byť rodičmi nevzdali a dnes sa tešia z malého Dávidka.

"Toto som potrebovala, úplne si to užívam," píše Dominika k fotografii na ktorej láskyplne drží v náručí maličkého synčeka. Na tvári sympatickej športovkyne doslova žiari blažený úsmev, a čerstvej mamičke to veľmi svedčí.

Tomi Kid Kovács sa stal po štvrtýkrát otcom:

"Nedá sa popísať slovami, že akí sme šťastní! Kristiánko mi povedal: Tento deň je môj najkrajší. Je tu s nami Dávid!' Všetci sme zdraví, na našu maminku budeme dávať pozor!" napísal dojatý novopečený otecko na svoj Instagram.

Dominika si prvé dni so svojim Dávidkom naplno užíva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto som potrebovala, úplne si to užívam ? #dominikakidkovacs #tomikidfamily #kidovci #laska #babatko

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kid Kovács (@dominikakidkovacs),

Tomi Kid Kovacs je slovenský profesionálny boxer, ktorý počas svojej kariéry niekoľkokrát úspešne reprezentoval Slovensko na rôznych medzinárodných súťažiach v boxe. Na konte má aj titul majstra sveta z roku 2009. Okrem nedávno narodeného syna Dávida a deväťročného Kristiána má Tomi aj dve deti z prvého manželstva, Kláru (18) a Tomáša (7). So svojou terajšou manželkou Dominikou sa oženil v roku 2013.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie