Skoro jasno
18°
Bratislava
Po zásnubách hneď aj bábätko? Majk Spirit bude otcom!
Zdielať na

Po zásnubách hneď aj bábätko? Majk Spirit bude otcom!

Archívna reportáž

Vzťah rapera Majka Spirita a ukrajinskej modelky Márie vygradoval poriadne rýchlo, zdá sa. Zhruba rok a pol tvoria pár, pričom prvé mesiac Spirit fanúšikov poriadne naťahoval, keď im nechcel ukázať tvár svojej vyvolenej. No odkedy to spravil, stala sa hlavnou hviezdou na jeho profile.

Pravdou je, že Mária, alebo aj Máša, je skutočne krásavica a tak sa niet 35-ročnému Majkovi Spiritovi čo čudovať, že svoj Instagram zaplnil jej fotkami. Hoci aktuálne všetky zmizli a raper naplno promuje len svoj nový album, všetci si iste spomenú aj na fotky z romantických zásnub.

Takmer presne po roku, odkedy Majk prezradil, že stretol ženu svojho života, požiadal Máša o ruku. V januári obleteli fotky s vyznaním po uši zamilovaného Spirita celé Slovensko.

​Niet pochýb, že pred svojou vyvolenou pokľakol v čistej lásky a nie preto, žeby "musel". O bábätku vtedy ešte ani nebola reč, hoci, pochopiteľne, jedného dňa s ním počítali. Zdá sa, že ten deň už nastal, píše portál Pluska.sk.

​Človek z Majkovho okolia sa údajne vyjadril, že raper bude onedlho otcom. "Majkova priateľka Mária je tehotná. Je v treťom mesiaci a obaja sú nesmierne šťastní," prezradil Pluske nemenovaný človek. Ak je to skutočne tak, niet sa čo čudovať, že zatiaľ s verejným oznámením radostnej noviny čakajú, treba úspešne prejsť cez prvý trimester, aby bolo jasné, že je všetko v poriadku. Zatiaľ teda ostáva len držať snúbencom palce, aby mohli čoskoro radostnú správu potvrdiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie