Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Absolútne utajená svadba?! Lucie Vondráčková pred oltárom!
Zdielať na

Absolútne utajená svadba?! Lucie Vondráčková pred oltárom!

Archívna reportáž

Česká speváčka a herečka Lucie Bílá len prednedávnom definitívne ukončila jednu kapitolu života. Manželstvo s hokejistom Tomášom Plekancom sa stalo minulosťou, majetky sú rozdelené, dohoda o starostlivosti o deti uzavretá. Nič nestojí v ceste tomu, aby si aj ona našla novú lásku, po vzore ex-manžela.

Kým Tomáš Plekanec začal onedlho po rozchode s Lucií Vondráčkovou chodiť s českou tenistkou Lucií Šafářovou, a minulý rok na jeseň sa stali rodičmi dcérky, speváčka zatiaľ nikoho nového po svojom boku neukázala.

O to väčší šok spôsobila svojim fanúšikom v instastories. Odetá v svadobných šatách, žiariaca šťastím, za zvuku známeho svadobného pochodu prišla k oltáru.

Jedna z novších Luciiných pesničiek pôsobila značne autobiograficky:

Tam ju už čakal fešácky ženích. "Povedal áno," stálo v nápise na fotke. Na prvý pohľad absolútne dokonalá svadba s hosťami a všetkým, čo k tomu patrí. Na druhý pohľad je však jasné, že niečo je tam navyše. Kameraman s profesionálnou kamerou, ako aj to, že za ženícha bol označený 49-ročný herec a tanečník Zbyněk Fric.

​Navyše, nič nenasvedčovalo tomu, žeby mala Lucie tak vážny vzťah, ktorý by mal skončiť pred oltárom. Po rozvodom boji ostali iste nemalé šrámy na jej duši a ako matka dvoch malých detí si zrejme dobre rozmyslí, koho ešte pustí do svojho života, ako sa pred časom aj sama vyjadrila. Svadobná scéna je podľa všetkého z pripravovaného nového klipu, bude zaujímavé si pozrieť, či v ňom budú aj autobiografické prvky.

Súvisiace články

Najčítanejšie