Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dominika Cibulková chcela rodiť 6. júna! A prišla TÁTO správa!
Zdielať na

Dominika Cibulková chcela rodiť 6. júna! A prišla TÁTO správa!

Archívna reportáž

Azda každá tehotná žena potvrdí, že posledné týždne a dni pred termínom sú ako večnosť. Aj sa zle spí, aj všetko bolí, aj váha a veľké bruško už obmedzujú pohyb a znemožňujú i jednoduché činnosti. A v konečnom dôsledku - rodičia sa už nevedia dočkať bábätka.

Dominika Cibulková je presne v štádiu, keď už by mohlo byť bábo kedykoľvek na svete. Je plne donosené a jeho rodičia už rátajú doslova hodiny, kedy sa s ním konečne stretnú.

Oficiálne má 31-ročná Dominika stanovený termín na 9. júna, ale dva týždne pred a dva týždne po sa už považujú za pôrod v termíne. Jakubkovi sa ale evidentne z bruška veľmi nechce.

Dominika ukončila tenisovú profi kariéru práve pre tehotenstvo:

​Samotná nastávajúca mamička je už pripravená. Všetky veci do pôrodnice má dávno nachystané, dokonca aj absolvovala už druhýkrát testy na koronavírus, ako povedala pre portál Topky.sk. Rakúsko ich totiž vyžaduje maximálne tri dni staré a Dominika bude rodiť vo Viedni.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No pod uzzzzzzz,uz sa ta nevieme dockat ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Hoci si Dominika želala mať v rodnom liste synčeka dátum 6. 6., to sa jej nepodarilo. Chlapček si ešte hovie v brušku a nedbá ani na výzvu rodičov. "No poď už, už sa ťa nevieme dočkať," napísala Cibulková na Instagram a priložila "výťahovú" fotku s manželom. Pozitívne je, že Dominika je zjavne odhodlaná porodiť prirodzene a nedopomohla si k peknému dátumu zbytočnými zásahmi. Isté je, že dlho už na Jakubka čakať nebude, najdôležitejšie je, aby boli obaja zdraví, nech už bude dátum akýkoľvek.

Súvisiace články

Najčítanejšie