Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pripravená na malého "fashionistu"! Cibulková ukázala luxusnú výbavičku!
Zdielať na

Pripravená na malého "fashionistu"! Cibulková ukázala luxusnú výbavičku!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková si zarobila skvelým športovými výkonmi počas profesionálnej kariéry dosť peňazí na to, aby si mohla užívať život na vysokej nohe. A nepochybne presne to robí, stačí sa pozrieť na jej selfie v skutočne drahých módnych kreáciách. Už ale nebude jediná, do koho investuje.

Každú chvíľu pribudne k manželom Dominike a Michalovi malý Jakubko. Je jasné, že očakávaný synček si bude žiť ako kráľ. Nastávajúca mamička ho už teraz zásobila šatníkom, aký by mu závidela nejedna žena.

Dominika do seba investuje tisíce a tisíce eur, bolo by zvláštne, ak by to nerobila aj v prípade svojho bábätka. Napokon, azda všetky nastávajúce mamičky sa nechávajú uniesť v obchodoch s detským oblečením.

Dominika a luxus - to k sebe prosto patrí:

​Pochopiteľne, každá žena v očakávaní sa riadi svojimi možnosťami, v prípade Dominiky ale možno hovoriť o neobmedzených možnostiach. Zdroje na to má. V instastories nechala fanúšikov nahliadnuť do skrine očakávaného synčeka a skutočne to bude zjavne malý "fashionista", ako ho sama označila.

Dominika stále čaká:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

About today-still 2in1 ⏳??uz padaju tipy v kruhu najblizsich ze kedy.. ??

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Prevládajú jemné pastelové tóny, belasé, sivé, biele a béžové. "Hádajte, ktorá je mamina najobľúbenejšia farba," položila otázku Dominika a ťažko na ňu odpovedať. Isté je len to, že žiadne krikľavé farby to nie sú, malý Jakubko bude štýlový elegán. Práve dnes, 9.6. je vypočítaný termín pôrodu, tak všetci už netrpezlivo čakajú, či to Dominika tak presne trafí, alebo si ešte bude musieť počkať.

Súvisiace články

Najčítanejšie