Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Bojový majster sveta Roman Volák (34). Lyžovačka mu naháňa strach!
Zdielať na
Šport

Bojový majster sveta Roman Volák (34). Lyžovačka mu naháňa strach!

Karate, kickbox a kung fu má v malíčku. Klasických športov na snehu sa však obáva ako čert kríža. Majster sveta v bojovom umení Roman Volák si preto zimné radovánky užíva radšej doma pod perinou s manželkou Veronikou.

Tomuto by asi nik neuveril keby to sám Roman nepotvrdil. „Zimným športom sa vyhýbam, pretože sa bojím, že by som sa zranil. Hlavne z lyžovania mám triašku,“ priznáva, i keď trošku zveličene, uznávaný športovec.

Keďže stále aktívne súťaží, nemôže si dovoliť „polámať sa“. Osud ale aj tak pokúša. „Na korčuliach som už ale stál, a teda, musím sa pochváliť, išlo mi to perfektne,“ teší sa Roman. Ľad a ostrie korčúľ mu údajne zapasovali natoľko, že na chvíľu uvažoval o zavesení bojových umení na klinec a začatí hokejovej kariéry.

„Keby som poctivo trénoval aspoň mesiac, chalani z NHL by sa mohli pobaliť a ísť domov,“ vtipkuje rodák z Košíc. Dodáva však, že hokejka by isto nezostala celá. „Zimu si ale aj tak najradšej užívam doma, pod perinou, s manželkou,“ zdôrazňuje aj po rokoch manželstva stále zaľúbený Roman.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie