Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dušan Cinkota dostal druhú šancu! A TOTO je jeho veľký plán!
Zdielať na

Dušan Cinkota dostal druhú šancu! A TOTO je jeho veľký plán!

Archívna reportáž

Slovenský herec, ktorý sa bol schopný poučiť z chýb z minulosti a vyhrať nad svojimi démonmi, má pred sebou ďalší životný cieľ. Svojej milovanej žene a ich spoločnému synčekovi sa rozhodol v najbližšej budúcnosti postaviť dom.

Dušan Cinkota si na prahu päťdesiatky povedal, že si splní svoj veľký sen a postaviť pre rodinku vlastný domček. Hercovi sa momentálne darí, o čom svedčí aj hlavná úloha v novom jojkárskom seriáli, a tak môže svoj sen pomaly plánovať a premeniť na skutočnosť.

Herec Dušan Cinkota má za sebou búrlivú minulosť a pár rokov pykal za svoje chyby aj vo väzení. Hriechy minulosti ho však poučili a dnes žije usporiadaný život so svojou partnerkou a malým synom Olegom. „Už má dvadsať mesiacov, už so mnou dvíha činky. Dal som to aj na Instagram, cvičí so mnou. Hovorím, otvorte už posilňovne, lebo ho musím zobrať so mnou,“ hovorí so smiechom Cinky.

Dušana Cinkotu jeho životná úloha otca baví:

​A tak sa naskytá otázka, či malému Olegovi rovno nevyrobiť športového "sparing partnera" v podobe súrodenca. „Druhé dieťatko bude, až keď budeme mať dom. Robím to naopak, učili ma, že najprv faru, potom Maru. Ale ja to robím všetko naopak,“ priznáva herec, ktorý prepožičal svoj hlas aj legendárnemu Chandlerovi zo seriálu Priatelia.

Cinky sa už nevie dočkať, keď si so svojim synom dobre zacvičí, zatiaľ ho poctivo pripravuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Otvorte FitUp! Máme nového cvičenca. .

Príspevok, ktorý zdieľa Dušan Cinkota (@dusancinkota),

 Po nedobrovoľnej prestávke spôsobenej koronavírusovou pandémiou sa Dušan opäť vracia pod žiaru reflektorov. Sympatický herec si v novom jojkárskom seriáli s názvom Ultimátum zahrá jednu z hlavných úloh, primára kardiochirurgie. Rodinnému rozpočtu nová práca určite prospeje a u „Cinkiho“ sa môžu začať spriadať prvé plány na nový domov. „Začína to snom. Už máme vysnívané. Na samotné stavanie domu mám kamarátov, ktorí to všetko zvládnu omnoho lepšie ako ja. Máme celkom jasnú predstavu, len nemáme peniaze. Musím pracovať, pracovať a pracovať,“ hovorí odhodlane a s úsmevom. Dušan Cinkota je ukážkou toho, že život dá rád druhú šancu, len treba chcieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie