Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cibulková šokovala TOUTO novou tehotenskou fotkou! Nahé bruško aj PRSIA!
Zdielať na

Cibulková šokovala TOUTO novou tehotenskou fotkou! Nahé bruško aj PRSIA!

Archívna reportáž

Naša najúspešnejšia tenistka, už na zaslúženom športovom dôchodku, sa stane onedlho mamou. Od najdôležitejšieho finále v živote delí Dominiku Cibulkovú len necelých osem týždňov. A nebola by to ona, ak by fanúšikov niečím neprekvapila.

Dominika Cibulková je poriadne extravagantná osobnosť, to už vedia všetci. Všetko musí byť dokonalé, luxusné a ideálne aj drahé. Inak to nie je ani s jej prístupom k foteniu, tiež to musí byť niečo extra.

Dominika pred pár dňami zaskočila svojich fanúšikov na Instagrame fotkou, ktorá je, jemne povedané, zvláštna. Pomerne nelichotivý postoj, čudné sieťované šaty a bunda, ktorá Dominikinej postave tiež práve nesadla.

Dominika minulý rok na jeseň ukončila profesionálnu kariéru:

​Na svojom Instagrame síce možnosť komentovať vypla, no na Facebooku fotku zdieľal istý obchod s otázkou na názor verejnosti. A ten bol skutočne krutý, nastávajúcu mamičku zvozili pod čiernu zem.

Tentokrát ale Dominika pridala niečo úplne iné. Evidentne umelecké tehotenské fotenie dala do rúk skúsenému fotografovi Branislavovi Šimončíkovi a výsledné dielo je dokonalé. Zrejme sa niektorí ľudia pozastavia nad tým, či fotografia polonahej Dominiky nepatrí skôr do súkromného albumu, no drvivá väčšina komentujúcich je nadšená.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pregnancy photos taken by @branislavsimoncik vol. 2 ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Hneď tri srdiečka venovala Dominike v komentári aj manželka Paľa Haberu, krásna modelka Daniela Peštová. Napokon, s podobnou fotkou vyrazila svetu dych pred takmer 30 rokmi herečka Demi Moore. Na titulke magazínu Vanity Fair bola úplne nahá, s bruškom v poslednej fáze tehotenstva. Odvtedy túto fotku napodobnili tisíce žien, Dominika Cibulková medzi nimi vo veľmi vydarenej verzii.

Tri roky pred slávnou titulkou Vanity Fair sa nechala Demi Moore odfotiť takto:

Súvisiace články

Najčítanejšie