Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zamestnanci letiska žasli, keď prišla Meghan! Potom sa pozreli do jej pasu...
Zdielať na

Zamestnanci letiska žasli, keď prišla Meghan! Potom sa pozreli do jej pasu...

Archívna reportáž

Hovorí sa, že každý človek na svete má svojho dvojníka, alebo minimálne veľmi podobnú osobu. Avšak skutočnosť, že vaše dvojča je práve jedna z členiek britskej kráľovskej rodiny, môže z obyčajného človeka urobiť zo dňa na deň hviezdu.

Christine Primrose Mathisová (32) sa vďaka svojej neuveriteľnej podobe s vojvodkyňou Meghan Markle stala behom malej chvíľky hviezdou. Dokonca ju vďaka jej tvári možno čaká skvelá budúcnosť na filmovom plátne.

Ako píše denník Daily Mail, už pred piatimi rokmi sa jej prvýkrát dostalo do uší, že si je s Meghan náramne podobná. Vtedy si herečka len pomaly drala cestu na výslnie bulváru. "Najprv som bola zmätená, no bol to pre mňa jednoznačne veľký kompliment, pretože ona je tak nádherná," spomína na svoju prvú reakciu sympatická letuška.

V minulosti vo filme Harry a Meghan - Kráľovská romanca, stvárnila vojvodkyňu herečka Parisa-Fitz Henley, v budúcnosti to môže byť aj letuška Christine:

​Podľa Christine intenzita narážok na ich podobu zosilnela najmä po tom, ako sa Meghan a Harry zasnúbili. Christinin život sa zmenil, podpísala zmluvu s modelingovou agentúrou a záujem o prácu s ňou raketovo stúpol. "Raz som sa vracala z fotenia v Los Angeles a pracovníčka letiska bola veľmi nadšená, pretože si myslela, že som Meghan Markle. Keď uvidela môj pas, ostala v rozpakoch. Ale mne to prišlo celkom zábavné," hovorí s úsmevom pri spomienke na zážitok na letisku.

Christine svoju podobu s Meghan Markle naplno využíva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Missing my long hair right now! @zana.hairboutique lol ?

Príspevok, ktorý zdieľa Christine Primrose Mathis (@christineprimrose),

Avšak nie vždy sa stretáva iba s pozitívnymi reakciami na svoju podobu s bývalou vojvodkyňou. "Niektorí ľudia  mi píšu, že sa príliš snažím na Meghan podobať. Myslia si, že si dávam naschvál rovnaké vlasy a make up. No odkedy sa pamätám, vždy som nosila svoje vlasy takto upravené," posťažovala sa sympatická tmavovláska. Avšak nenechá sa negatívnymi komentármi odradiť a svoju podobu sa rozhodla využiť na konkurze k chystanému filmu o Meghan, kde by si nezahrala nič iné, ako hlavnú postavu, vojvodkyňu zo Sussexu a manželku britského princa Harryho.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie