Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bagárová ukázala elegantný kočík! Prvá rodinná prechádzka s bábätkom!
Zdielať na

Bagárová ukázala elegantný kočík! Prvá rodinná prechádzka s bábätkom!

Archívna reportáž

Pred dvomi týždňami nastala v živote speváčky Moniky Bagárovej asi najvýznamnejšia udalosť. Stala sa mamou malej Rumie, ktorá dostala meno po svokre z Uzbekistanu. Po vzore väčšiny mamičiek, aj Monika počkal zhruba 14 dní, kým sa vybrala na prvé kočíkovanie.

Azda každý rodič potvrdí, že prvé kočíkovanie je veľká udalosť. Obvykle sa ho zúčastnia obaja rodičia, ktorí sa hrdo nesú, aby svet videl, aké šťastie ich postretlo. Presne tak to bolo aj v prípade Moniky a Makhmuda.

Partneri a rodičia malej Rumie sa však evidentne nevybrali pretŕčať medzi ľudí. Prvá fotka, ktorú Monika z kočíkovania zverejnila, je z cesty medzi poliami.

Pozrite si jednu z Monikiných najúspešnejších pesničiek:

Láska medzi partnermi obvykle po narodení bábätka násobne vzrastie, a presne tak pôsobia aj 25-ročná Monika Bagárová a 30-ročný zápasník Makhmud Muradov. "Naša prvá spoločná prechádzka," napísala Monika stručne k fotke, kde sa zamilovane tisne k doširoka usmiatemu otcovi jej prvého dieťatka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naše první společná procházka ?? Děkujeme @vandastoreoriginal jsme moc spokojeni ? #nature #happy #love #bugaboo #parents #family

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Najmä ženské fanúšičky sú zväčša veľmi zvedavé, aký kočík celebritné mamičky vyberú. Monika si vybrala vychytenú holandskú značku. Kočík je v elegantnej sivej farbe a jeho cena je približne 1200 eur. Obrovskou výhodou tohto kočíka je najmä to, že je na jednej strane veľmi pevný a unesie vyše 20 kíl, no na druhej strane váži slabých 10 kíl, čím sa radí medzi najľahšie kočíky. Monika zrejme rozmýšľala najmä prakticky, aby sa nemusela ťahať so síce štýlovým, no ťažkým štvorkolesovým pomocníkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie