Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tina, Separ a dokonalá rodinná idylka! A krásne vyznanie k tomu!
Zdielať na

Tina, Separ a dokonalá rodinná idylka! A krásne vyznanie k tomu!

Archívna reportáž

Keď minulý rok v lete napísal Separ na sociálnej sieti správu o rozchode s Tinou, drvivej väčšine fanúšikov tohto známeho páru to vyrazilo dych. Rodinka s dvomi deťmi pôsobila roky úplne dokonalým dojmom a zrejme nikomu ani nenapadlo, že to v skutočnosti nemusí byť také dokonalé.

Šesť rokov vydržalo manželstvo rapera Separa, teda Michaela Kmeťa, a speváčky Tiny, za slobodna Martiny Csillaghovej. Tak, ako bláznivo do toho po mesiacoch skočili, tak náhle sa manželstvo aj skončilo. Aspoň z pohľadu verejnosti. No pár dokázal, že vzťah sa dá ukončiť aj slušne a s láskou a rešpektom.

Rozchod komentoval len Separ, ktorý už v prvej správe o konci vzťahu použil až prekvapivo láskavé slová, vzhľadom k situácii. "Všetci za jedného každopádne zostávame naďalej, pretože sme už navždy rodina, ktorú spája nádherných sedem rokov a dve dokonalé deti! Len sme sa rozhodli nepokračovať ďalej ako pár," znela jedna z viet dlhšieho príspevku s dátumom 14. august 2020.

Separ má za sebou víťazný boj s rakovinou:

​Už na druhý deň Tina a Separ dokázali, že u nich slová o priateľskom rozchode nie sú len prázdne reči a dokonca o tom aj vtipkovali. Neskôr čakal rapera tvrdý boj s rakovinou a niet pochýb, že aj v tejto situácii stála speváčka po jeho boku ako opora, hoci sa už otvorene hovorilo o jej vzťahu s raperom Puertom. Nech je to už tak či onak, aj keď sa manželstvo skončilo, rodina sa nerozdelila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Aktuálne to pár dokázal rozkošnou spoločnou fotkou na Instagrame, podľa ktorej by sa mohlo zdať, že rodinná idylka je dokonalá. Rodičov takto spojila dcérka, ktorá práve oslávila šesť rokov. "Kým nás máš, môžeš si byť celkom istá tým, že vždy budeme stáť za tebou, kryť ti chrbát, nesmieš sa báť, si milión dôvodov na to sa smiať a byť šťastný, si naša princezná a život zmysel má, navždy ostaneš nami milovaná," pridala Tina vyznanie dcérke v poetickom štýle, ako sa na speváčku patrí. Z iniciálok vytvorila dcére aj vtipný pseudonym T.L.A.K - Tia LiliAnna Kmeťová. Gratulácie v podobe slov či emotikonom pridali aj kolegovia ako Majk Spirit či Rytmus. Niet pochýb, že fanúšikov by najviac potešilo, ak by tá krásna rodinná fotka znamenala aj obnovu vzťahu Tiny a Separa, ktorých mnohí považovali za dokonalý pár.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie