Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bagárová sa dme pýchou! Čím si to zaslúžila?
Zdielať na

Bagárová sa dme pýchou! Čím si to zaslúžila?

Archívna reportáž

Monika Bagárová má len 26 rokov, no vďaka speváckej súťaži ju v Česku aj Slovensku poznajú už od puberty. Mala len 15 rokov, keď ohúrila nielen krásou, ale najmä zrelým soulovým hlasom. Táto kombinácia jej otvorila dvere do šoubiznisu a Monika sa už šance nevzdala. Dnes zbiera zaslúžené ovocie.

Asi nie je v našich končinách človek, ktorý by nepoznal meno českej speváčky s rómskymi koreňmi, 26-ročnej Moniky Bagárovej. Sympatická mladá žena sa po speváckej súťaži v roku 2009 chopila príležitosti a krok za krokom si vybudovala slušnú kariéru napriek tomu, že v šou vtedy nezvíťazila. Dokázala ale zúročiť aj piate miesto, podobne ako jojkár Thomas Puskailer, ktorý stál Bagárovej v súťaži po boku, no skončil až na 11. mieste.

V silnom ročníku bol aj Ben Cristovao, ktorý skončil na 7. mieste, no tiež dokázal naštartovať skvelú kariéru. S ním dokonca tvorila Bagárová po skončení súťaže istú dobu pár, no napokon sa tento vzťah rozpadol. Kým 33-ročný Ben si stále tú pravú nenašiel, Monika si stihla minulý rok založiť už aj rodinu. So zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom má dcérku Rumiu.

Monikina ostatná pesnička bol duet so sestrou:

Hoci pre kombináciu materskej a pandémie Bagárová už dosť dlho nekoncertuje, ani sa nevenuje tvorbe nových piesní, predsa len je stále výraznou osobnosťou českého šoubiznisu. Nepochybne aj vďaka tomu, že sa z nej stala na Instagrame významná influencerka s takmer 800 tisíc sledovateľmi, čo je o vyše 100 tisíc viac ako má napríklad nepochybne slávnejšia Dara Rolins, akurát, že Monika je vekovo bližšie mladej generácii "závislej" na sociálnych sieťach. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Aj pre Monikin nespochybniteľný vplyv na mládež sa ocitla v rebríčku tridsiatich najvplyvnejších ľudí pod 30 rokov podľa magazínu Forbes. "Veľmi ma prekvapilo a aj neskutočne potešilo, že ma Forbes zaradil medzi najúspešnejíšch mladých ľudí v Česku," napísla hrdá Bagárová k fotke na Instagrame. Jej fanúšikov to ale zjavne neprekvapilo, iste vedia, prečo sympatickú speváčku sledujú a podporujú. V dotazníku v magazíne na seba ale Monika všeličo prezradila, zaujímavý je jej aktuálny postoj k vzorom. "Je zaujímavé, že som upustila do všetkých svojich predošlých vzorov. Možno to bude znieť zvláštne, ale som v takom životnom období, že mi teraz rovnakú inšpiráciu prináša môj vlastný život a to, čo sa v ňom deje," vyjadrila sa zrelo speváčka. Nepochybne aj pre slušnosť a pokoru, ktorá z Moniky vyžaruje, je dobré, že aj ona je vzorom mladým ľuďom, keď už sama vzory nepotrebuje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie