Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Deti hviezdneho páru poslúchli otca a sú oddané sekte! O život na výslní nemajú záujem!
Zdielať na

Deti hviezdneho páru poslúchli otca a sú oddané sekte! O život na výslní nemajú záujem!

Archívna reportáž

Hollywoodský herec Tom Cruise (58) je už dlhé roky priam fanatickým prívržencom scientologickej cirkvi. Dokonca je vraj aj jedným z najvyššie postavených členov tejto kontroverznej organizácie. V niektorých štátoch je zakázaná, no herec na ňu nedá dopustiť, verí, že vďaka nej dosiahol vo svojej hereckej kariére taký úspech. Menej úspešný bol vo svojom osobnom živote, keď mu žiadny vzťah príliš dlho nevydržal. Možno práve aj pre jeho príslušnosť k scientológom.

Tomovi Cruisovi sa rozpadli až tri manželstvá s herečkami Mimi Rogers (65), Nicole Kidman (53) a Katie Holmes (42). Práve prvá z nich ho uviedla do scientologickej cirkvi, ale ďalšie dve manželky sa s jeho vzťahom k tejto sekte nestotožnili, čo bol údajne aj hlavný dôvod ich rozvodu s ním. S herečkou Katie Holmes mal jediné vlasnté dieťa, dcéru Suri, no s tou herec takmer vôbec nestýka. 

Dôvodom zrejme bude to, že katolíčka Katie nesúhlasila so začlenením dcéry do scientologickej cirkvi, z ktorej ona sama odišla po krátkom súžití v manželstve s Cruisom. Nikdy sa ale oficiálne k tejto záležitosti nevyjadrila a doteraz je to veľmi citlivá téma.

Tomovi Cruisovi sa na filmovom plátne stále mimoriadne darí:

​Počas manželstva s Nicole Kidman si pár adoptoval dve deti, dcéru Isabellu (28) a syna Connora (26). Po rozvode ich manželstva ich dostal do svojej starostlivosti Tom Cruise. Pochopiteľne ich viedol k oddanosti scientologickej cirkvi a jej viere. V tomto smere bol úspešný, obidve deti sú doteraz jej verní prívrženci.

​Veľa sa o nich nevie, len toľko, že Connor žije na Floride, kde vlastní Tom Cruise jeden zo svojich domov. Je hercom, ale aj vášnivým rybárom a príležitostným dídžejom. V tamojšej scientologickej komunite je vraj veľmi obľúbený. Isabella, ktorá je fotografkou, žije v Anglicku, kde jej adoptívny otec vlastní nehnuteľnosti v Londýne aj Sussexe. Vraj je celkom samostatná a žije skromne v radovom dome v Londýne so svojím manželom Maxom, IT špecialistom. Zosobášili sa v roku 2015 v rámci scientologického obradu bez účasti jej slávneho otca, s ktorým sa vraj veľmi nestýka. Zjavne sa obe deti Cruisa a Kidman rozhodli žiť celkom mimo záujmu verejnosti, čo sa ale zdá byť mnohým zvláštne.

​Nicol Kidman nemá vraj problém s príslušnosťou jej dvoch adoptívnych detí k scientologickej cirkvi. "Rozhodli sa, že budú scientológmi. Našou úlohou ako rodičov je vždy ponúkať bezpodmienečnú lásku," prehlásila herečka pre The Sun. "Materstvo je o ceste. Budú tam neuveriteľné vrcholy a údolia, či už ste adoptívne matka alebo biologická matka. To, čo dieťa potrebuje, je láska," povedala Kidman. Odlúčenie od svojich adoptívnych detí prijala po rozvode s Tomom s pokorou. Neskôr sa narodila Nicole ešte dcérka Sunday Rose and Faith Margaret, tá vďaka náhradnej matke, s manželom Keith Urbanom, country spevákom z Austrálie, odkiaľ pochádza aj ona. Tam aj teraz spoločne s dcérkami spokojne žijú.

Súvisiace články

Najčítanejšie