Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nová láska! Po dlhých rokoch je Tom Cruise opäť zamilovaný, opäť do herečky!
Zdielať na

Nová láska! Po dlhých rokoch je Tom Cruise opäť zamilovaný, opäť do herečky!

Archívna reportáž

Okolo hlavného hrdinu akčného trháku Mission: Impossible, ktorého nakrúcanie práve finišuje, je poslednou dobou celkom rušno. Okrem toho, že rád zdieľa s verejnosťou svoju záľubu v adrenalíne, najmä v lietaní na stíhačkách, nedávno ukázal aj svoju drsnú stránku a principiálnosť. Na pľaci škaredo vynadal členom štábu, ktorí nedodržiavali dvojmetrový odstup a niektorí zamestnanci kvôli jeho výstupu podali výpoveď. Teraz zas naplnil titulky svojím údajným romantickým vzplanutím ku kolegyni.

Herec Tom Cruise (58) a jeho kolegyňa z pľacu, herečka Hayley Atwell (38), spolu podľa informácii denníka The Sun tajne randia. Párik prichytili paparazzovia prvýkrát ruka v ruke na prechádzke po romantickom Ríme a údajne už čoskoro svoj vzťah plánujú zverejniť.

Iba nedávno mal temperamentný herec návaly hnevu, ktoré si vybil na členoch štábu z nakrúcania filmu a o pár dní už je tu úplne iná správa. Aj taký je asi život po boku superhviezdy Toma Cruisa, ktorý od kontroverzného rozvodu s herečkou Katie Holmes nemal po svojom boku oficiálne žiadnu partnerku. Jeho srdce si však mala takmer v prvom momente získať sympatická brunetka Hayley Atwell, rodáčka z Londýna, ktorú môžu diváci poznať aj z filmu Captain America. S ňou už niekoľko mesiacov nakrúca v Európe siedme pokračovanie akčného trháku Mission:Impossible.

Siedme pokračovanie akčného filmu Mission:Impossible 7 - Last Hunt prinieslo hercovi nielen radosti, starosti, ale možno aj novú lásku:

"Tom a Hayley do toho skočili hneď od prvého dňa. Lockdown a opatrenia s tým súvisiace ich zblížili ešte viac a stala sa z nich nerozlučná dvojka. Stretávajú sa vždy po práci a navštívila ho aj u neho v jeho londýnskom príbytku. Vychádzajú spolu perfektne a pôsobia veľmi šťastne," prezradil zdroj z nakrúcania filmu. V jednej scéne z filmu sú dokonca ich postavy na nejaký čas k sebe pripútané policajnými želiezkami, čo sa čerstvým zaľúbencom istotne páčilo. Fotky dvojice z nakrúcania filmu si môžete pozrieť v galérii TU.

Hayley nedávno zverejnila na Instagrame fotografiu s kolegom Tomom Cruisom. Na fotke pôsobia harmonicky, čo podporuje špekulácie o ich romantickom vzťahu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hayley Atwell (@wellhayley)

​​Tom Cruise má so svojimi exmanželkami tri deti - Katie Holmes dcéru Suri (14) a s Nicole Kidman dve dospelé deti, Isabellu (27) a adoptovaného syna Connora (24). Herečka Hayley Atwell je slobodná a bez záväzkov, takže v romantickom vzťahu jej nič nebráni, podobne ako aj Tomovi, ktorí je od roku 2012 rozvedený. 

Možno aj preto nechali emóciám posledné týždne voľný priebeh a svoju náklonnosť príliš neskrývali. Podľa zdroja zo štábu boli na pľaci pravidelne videní bok po boku, aj keď to nebolo nutné. Otázne je, čo na to hovoria zamestnanci, ktorí práve kvôli porušeniu pravidiel dvojmetrového odstupu dostali poriadny slovný náklad plný vulgarizmov a niektorí dokonca skončili bez práce.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie