Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cibulkovej syn Jakubko absolvoval prvé strihanie! To je ale fešáčik!
Zdielať na

Cibulkovej syn Jakubko absolvoval prvé strihanie! To je ale fešáčik!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková pravidelne dokazuje, že na vzhľade jej skutočne záleží. Dokáže byť aj úplne prirodzená a odetá v ležérnej teplákovke, no rada zo seba nechá vyčarovať aj úplnú bohyňu, ak si to situácia vyžaduje. To sa stalo pred pár dňami, keď sa zišla s kamarátkami na malej predvianočnej párty. Jej účes bol skutočne ohurujúci, no teraz prišli na rad aj vlásky jej synčeka.

Pred pár dňami sa Dominika pochválila sériou fotiek v zlatých trblietavých šatách, s rovnako trblietavou tiárou vo vlasoch, no najmä dokonalým makeupom a krásnymi vlasmi. Tie však, žiaľ, neboli jej vlastné, tie by o pol metra za jediný deň nedorástli. No parochňa s blond kaderami jej skutočne svedčala. Zrejme si ale povedala, že nie je jediná, kto musí v rodine reprezentovať a "pod nožničky" poslala aj svojho synčeka.

Jakubko Navara sa narodil 14. júna a detičky sa obvykle strihajú až keď dovŕšia jeden rok. No ak už boli vlásky pridlhé, alebo jednoducho len chcela mama Dominika využiť služby jej dvorného kaderníka, prečo by sa nestrihalo už v Kubkových šiestich mesiacoch.

Instagram/DC

​Ako je zrejmé z fotiek a krátkeho videjka, chlapček sa držal statočne a žiadny cirkus sa nekonal, ako sa niekedy zvykne pri deťoch stať. "Dnešné prvé strihanie, od malička v najlepších rukách," okomentovala fotku Dominika s jasným odkazom, že jej synček vždy dostane len to najlepšie. Treba ale dodať, že sa ho snažila celú dobu zabávať, aby šibrinkovanie s nožnicami od "cudzieho" uja zvládol v pohode.

Dominika pred pár dňami ohúrila dokonalou vizážou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Ani Jakubkove vlásky ešte neboli v stave, keď by si vyžadovali dramatický zásah, a tak stačilo spraviť párkrát cvak-cvak a bolo hotovo. Rozdiel až tak nevidno, Cibulkovej modrooký synček bol rovnako očarujúci predtým aj potom. "Myslím, že je to dobre, čo ty?" napísala Dominika vtipný komentár vychádzajúci akože z úst jej synčeka. A všetci s ním môžu len a len súhlasiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie