Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po takmer troch rokoch konečne vzťah?! TOTO sa deje v ľúbostnom živote Dary Rolins!
Zdielať na
Hudba

Po takmer troch rokoch konečne vzťah?! TOTO sa deje v ľúbostnom živote Dary Rolins!

Archívna reportáž

Azda niet človeka, ktorý by nechcel aspoň nakuknúť na to, čo ho čaká v budúcnosti. Nepochybne aj preto sú také obľúbené rubriky s horoskopmi. A je populárne občas požiadať vešticu, aby sa pozrela do súkromia niektorých celebrít napríklad prostredníctvom kariet či astrológie. Či už niekto tajomstvám ukrytým vo hviezdach človek verí alebo nie, zvedavosť nepustí. A to najmä keď ide o celebritu, ktorej súkromný život je často aj vecou verejnou.

Veštkyňa Michaela Kudláčková sa pre český portál eXtra.cz pozrela na to, čo hviezdy hovoria o vzťahoch známej speváčky Dary Rolins (47). Populárna speváčka sa už dávnejšie nepochválila žiadnym novým partnerom a venuje sa najmä novým projektom na poli biznisu. Súkromie si stráži a fanúšikom dopraje maximálne fotografie z jej ciest a exotických dovoleniek. No zároveň občas naznačí, že jej intímny život normálne funguje.

Dara sa môže aj pred päťdesiatkou pochváliť pevnou vyšportovanou postavou a mladistvým elánom. Navyše je úspešná a tak by sa zdalo, že záujemcovia o jej srdce budú stáť v dlhých radoch. Od rozchodu s Rytmusom pred takmer tromi rokmi sa ale žiadny po jej boku nezjavil. Po búrlivých vzťahoch chce mať zrejme väčší odstup a pokoj od zvedavých davov. „Aktuálne má niekoho, koho má rada a kto má rád ju. Ja sa domnievam, že ona alebo on nemusí nutne chcieť, aby to bolo nejaké verejné tajomstvo, môže to byť nové. Ale myslím si, že to tak nemusí samozrejme byť, že skrátka toto ešte nie je ten človek, ktorý je jej životný partner,“ vidí veštica v kartách momentálnu situáciu vo vzťahoch speváčky.

Dare môžu závidieť dokonalú postavu aj oveľa mladšie ročníky. Ona však tvrdí, že je za tým len disciplína v strave a joga:

​Veštica ďalej vysvetľuje: „Má tam Lunu, čo znamená, že sa utápa v nejakých citoch, ona za seba toho človeka má rada, ale nie je si istá, či mu môže dôverovať, preto je možné, že je ten vzťah naozaj čerstvý. Viac menej, ten muž je očarený a ona môže byť v túto chvíľu zdržanlivá“. V každom prípade to ale veštica  nevidí na lásku navždy. „Myslím si, že jej životný partner je celkom niekto iný, nebude to tak dlho trvať a môže to byť pokojne niekto, kto sa jej pôvodne vôbec nepáčil. Aj napriek tomu si myslím, že to bude pekný vzťah,“ dodala tajomne Kudláčková.

Dara si svoje súkromie chráni, po jej boku sa od rozchodu s Rytmusom neobjavila na verejnosti s iným mužom. Stredobod jej vesmíru je dcéra Lola:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Mohlo by sa zdať, pozrúc sa na partnerov Dary z minulosti, že by to mohol byť otec ich spoločnej dcéry, spevák a hudobník Matěj Homola. „Myslím si, že to nebude on, budú sa spolu snažiť udržať korektný vzťah, hoci málo komunikujú. Napriek tomu si myslím, že ten jej budúci životný partner nie je tento pán,“ odmieta Michaela Kudláčková, čítajúc z vešteckých kariet,  možnosť spoločného obnovenia kedysi búrlivého vzťahu dvoch umelcov z brandže. Napokon sa ich láske stal osudným veľmi rozdielny štýl života, ktorý im bránil v pokojnom spolunažívaní. Teraz už ostáva len si počkať, ako sa to s Dariným ľúbostným životom vyvinie. Pri pohľade na výsledky veštby totiž zjavne odpoveď neprišla.

Súvisiace články

Najčítanejšie