Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ewa Farna prekvapila! TIETO slová adresovala manželovi po 7 rokoch vzťahu!
Zdielať na
Hudba

Ewa Farna prekvapila! TIETO slová adresovala manželovi po 7 rokoch vzťahu!

Archívna reportáž

Máloktorý z umelcov je v poslednom čase, keď nemajú možnosť vystupovať pre koronavírus, spokojný so svojím životom. Ak sa takí nájdu, sú to zväčša rodičia maličkých detí, ktorí si ich môžu naplno užívať. Jednou z nich je aj mama malého Artuška, Ewa Farna. Eadosť do života jej prináša okrem malého synčeka, milovaný manžel Martin Chobot (31).

Sú manželia tri roky, predtým boli ešte nejaký ten rôčik pár a ešte predtým boli "len" kolegovia z kapely. No to, že sa z gitaristu a skladateľa Martina Chobota stal napokon partner na život a otec zatiaľ ich jediného synčeka, si Ewa Farna nevie vynachváliť. Aktuálne sa vyznala z obdivu k nemu na svojom Instagrame. A možno jej veriť, dlho už nevyzerala na fotkách tak šťastne, ako teraz. Nielenže zoštíhlela, ale aj jej tvár vyslovene žiari spokojnosťou.

Obvykle zdržanlivá Ewa Farna iste vie, prečo sa práve teraz rozhodla napísať vyznanie manželovi verejne na sociálnej sieti. "Najviac ma na ňom baví, že je dobrý človek. Keby bolo viac ľudí, ako je on, na svete by museli vyrábať viac šampónov a produkovať čapice tak dvakrát väčšie ako doteraz, svet by viac tiahol k pravde, než k prospechárstvu za každú cenu a bolo by viac detí, ktoré chcú byť ako otecko,“ vtipne zhrnula dôvody, prečo svojho manžela a otca ich synčeka obdivuje. A jej fanúšikovia ju zato veľmi chválili a tešili sa spolu s ňou. Medzi nimi aj Monika Bagárová, ktorá jej poslala srdiečka.

Vyznaním manželovi je aj pieseň Ta o nás, pôvodne bola určená len pre hostí na Ewinej a Martinovej svadbe:

Martin Chobot je nielen manželom Ewy Farny, ale aj gitaristom jej kapely. Pred tromi rokmi po pár rokoch chodenia, uzavreli manželstvo a už vyše roka sa tešia so spoločného synčeka. Pred týmto vzťahom sa Ewe nevydarili dva vzťahy, taktiež s hudobníkmi - jedným z nich bol spevák Tomáš Klus. Nemala však v rámci kariéry na seriózny vzťah dostatok času, rovnako ako oni. To, našťastie, s Martinom nehrozilo, spolu s ním trávila čas na spoločných koncertoch a turné, keďže bol stálou súčasťou jej kapely. Mali preto možnosť sa dobre spoznať za rôznych okolností a nálad. Nič teda neriskovali, keď sa rozhodli pre vzťah - snáď len "ponorku" z neustáleho kontaktu, no evidentne sa zatiaľ nič také nedeje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Ewa Farna na druhej strane doma len tak doma nezaháľa. Nechcela ochudobniť svojich fanúšikov o adventný koncert. Samozrejme, nie ako po minulé roky v priamom kontakte s nimi z koncertného pódia, ale v podobe online koncertu so symfonickým orchestrom. A teší sa už aj na Silvester. "Pozor, po pätnástich rokoch je to snáď môj prvý alebo druhý Silvester, ktorý budem tráviť mimo pódium. Takže sa teším, že budem nenamaľovaná a budem si môcť trebárs dať nejaký drink,“ opisuje svoje pocity speváčka v programe Showtime kanálu CNN Prima News. Konečne bude sláviť doma len s milovaným manželom a najbližšími.

Súvisiace články

Najčítanejšie