Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Otrava ortuťou! Slávneho speváka takmer zabila zdravá strava!
Zdielať na
Hudba

Otrava ortuťou! Slávneho speváka takmer zabila zdravá strava!

Archívna reportáž

Vo všeobecnosti sú ryby a iné dary mora považované za veľmi zdravé, keďže obsahujú mnohé látky, ktoré by sme v iných druhoch potravy iba márne hľadali. Avšak aj konzumácia rýb nesie so sebou isté riziká, o ktorých mnohý ľudia ani len netušia, a nie je to len o zapichnutej kosti v krku. Aj známy britský spevák sa musel poučiť na vlastnej chybe, ktorá ho takmer stála zdravie.

Spevák Robbie Williams sa nedávno v rozhovore pre britské Radio X zdôveril, že každodenná konzumácia istého typu rýb a morských príšer ho takmer stála život. Mohlo za to veľké množstvo ortute, ktoré niektoré druhy rýb obsahujú vo väčšom množstve a pre ľudské telo je vážnou hrozbou.

Za posledné týždne sa spevák už viackrát vyjadril o život ohrozujúcich situáciach v jeho živote. Okrem toho, že chcel v istom bode svojho života spáchať samovraždu, v minulosti si údajne neznámy páchateľ objednal aj jeho vraždu. Nuž a teraz tvrdí, že kvôli špeciálnej strave zloženej z darov more takmer prišiel o svoje zdravie, ak nie aj o život. Neskoršie krvné testy totiž ukázali, že sa mu v tele nahromadilo obrovské množstvo toxických látok, najmä nebezpečnej ortute.

Robbie Williams je poriadny provokatér, neváhal si doberať aj svojho slávneho kolegu a zároveň suseda, hudobníka Jimmyho Pagea. Pozrite si v reportáži, čo mu Robbie vyparatil:

"Jedol som ryby až dvakrát denne a výsledok bol asi najhoršia otrava ortuťou, akú môj lekár kedy videl," šokuje Robbie v rozhovore. Táto chemická látka môže totiž v nadmerných množstvách spôsobiť rakovinu kože či vážne ochorenie pľúc. Avšak spevák je známy svojim humorom, miestami až veľmi temným. "Viete čo som si pomyslel, keď som ten výsledok počul? Paráda, som najlepší, vyhral som! Mám najvyššie skóre! Ďakujem. Takto funguje moje ego," zľahčuje svoj príbeh Robbie. "Doslova som získal ocenenie za ortuť," dodal so smiechom.

Robbie Williams má rád humor každého druhu, čierny mu však chutí najviac, no nepohrdne si rypnúť aj do dosluhujúceho prezidenta USA:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robbie Williams (@robbiewilliams)

Robbie tiež priznal, že samého by ho testy ani nenapadlo absolvovať, donútila ho k tomu jeho manželka a matka jeho štyroch detí Ayda Field (41). "Viete, ona je tak trochu neurotická, dáva si stále robiť nejaké testy. V každom prípade som vďačný Bohu, že ma nepiclo z otravy ortuťou a arzénu," dušoval sa na záver Robbie, ktorý sa aj na základe tohoto zážitku stal vegánom a od roku 2017 preferuje na tanieri iba stravu rastlinného pôvodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie