Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ako zmyslov zbavený! Hviezdny herec nareval na štáb, TOTO bolo príčinou!
Zdielať na

Ako zmyslov zbavený! Hviezdny herec nareval na štáb, TOTO bolo príčinou!

Archívna reportáž

Ak sa chce svet aspoň trošku priblížiť životu pred koronou, musí dodržiavať prísne pravidlá. A tie sa netýkajú iba bežných občanov, ale aj televíznych šou či nakrúcaniu nových seriálov a filmov. Aj chystané pokračovanie akčného trháku Mission: Impossible sa vyrába v podobnom duchu a členovia štábu musia dodržovať prísne bezpečnostné pravidlá. Avšak v každom kolektíve sa nájde jedna čierna ovca.

Hollywoodsky herec Tom Cruise (58) sa nedávno na pľaci poriadne rozčúlil a svoj hnev namieril na členov štábu, ktorí si dovolili porušiť pravidlo číslo jeden, a tým je sociálny dištanc. Istý pohotový člen štábu jeho amok zvečnil na nahrávke, ktorú do uší verejnosti priniesol denník The Sun.

Známy hollywoodsky herec pri nakrúcaní neudržal nervy na uzde a na členov štábu poriadne nakričal. Dôvodom malo byť porušenie prísnych protipandemických opatrení, ktoré na pľaci vládli a on sám ich striktne dodržiaval. A niet sa čomu čudovať, film Mission: Impossible je jeho srdcovka, v ktorej nielenže od roku 1996 sám hrá, ale je zároveň aj jeho producentom. Dvaja členovia štábu si totiž akosi zabudli odmerať dvojmetrový rozostup, a čo i len myšlienka, že by museli natáčanie pre koronu zrušiť, priviedla Toma do zúrivosti.

Naposledy zahviezdil Tom Cruise ako Ethan Hunt v šiestom pokračovaní trháku Mission: Impossible - Fallout:

"Ak uvidím, že to ešte raz urobíte, končíte. Ak to urobí hocikto zo štábu, končí. Vy a vy tiež. Už to nikdy neurobíš," počuť rozzúrený hlas podobný Cruisovmu na nahrávke. Podľa svedkov ostalo 50 členov štábu Warner Bros iba nemo stáť ako soľné stĺpy. Okrem iného spomenul, že vďaka zodpovednosti a dodržiavaniu pravidiel môže Hollywood opäť ožiť. "Vytvorili sme tisíce pracovných miest, vy sk****syni," nevyhol sa vulgarizmom rozčertený herec, ktorému okrem vlastných záujmov záleží aj na budúcnosti celého priemyslu v Hollywoode. "Vybavené, bez pardónu. Môžete to hovoriť ľudom, ktorí kvôli kolabujúcemu filmovému priemyslu strácajú strechu nad hlavou," uzavrel Cruise svoj výlev zlosti.

Tom Cruise má rád adrenalín a akciu nielen na filmovom plátne, ale aj v skutočnom živote. Nedávno si zalietal pri nakrúcaní jeho ďalšej filmovej srdcovky, pokračovanie filmu Top Gun: Maverick:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Cruise (@tomcruise)

Pripravované siedme pokračovanie akčného filmu Mission: Impossible už beztak poznačil časový sklz spôsobený pozitívnymi testami niekoľkých členov štábu v Taliansku. To napokon vyústilo k pozastaveniu nakrúcania scén v Benátkach, keďže sa ocitlo v karanténe aj zvyšných 150 zamestnancov. Po návrate do Británie, kde sa nakrúca zvyšok scén, sa do prevencie obul osobne. Na pľaci nosí neustále masku a prísne dohliada, nielen či ju nosia aj ostatní, ale aj na to, aby bol neustále dodržaný aj odstup. 

Súvisiace články

Najčítanejšie