Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Veľké šťastie v rodine vojvodkyne Kate! Pribudne bábätko!
Zdielať na

Veľké šťastie v rodine vojvodkyne Kate! Pribudne bábätko!

Archívna reportáž

Niet azda krajšej správy, ako keď pár oznámi, že rodinka sa rozrastie. Túto šťastnú chvíľu práve zažíva rodina Kate Middleton, teda manželky princa Williama. Nejde ale o ich štvrtý prírastok, Kate sa stane po druhýkrát tetou. Dieťatko čaká jej sestra Pippa.

Sestra Kate Middleton, Philippa Charlotte, prezývaná Pippa (37), upozornila na seba ako družička na svadbe sestry najmä vďaka svojmu pekne tvarovanému pozadiu. Písalo sa vtedy o nej snáď s väčším nadšením ako o samotnej neveste Kate. Obidve sestry majú naďalej veľmi dobrý vzťah, žiarlivosť medzi nimi nepanuje. Medzitým sa Pipa vydala za bohatého podikateľa z dobrej rodiny, Jamesa Matthewsa (45) Pred dvomi rokmi sa im narodil syn Arthur a teraz vraj čakajú ďalší prírastok do rodiny, píše portál The Sun.

Rodičia Kate (38), Carol (65) a Michael (71) Middletonovci, sa iste tešia, že sa dočkajú už piateho vnúčaťa. Potvrdil to zdroj blízky rodine a prezradil, že Pippa je z tehotenstva nadšená. A nielen ona. „Všetci sú bez seba. Uprostred tohto veľmi náročného a ťažkého roku sú to konečne fantastické správy,“ povedal doslova denníku spomínaný zdroj. Túto skutočnosť ale odmietol manželský pár Matthewsovcov komentovať. Pravdepodobne si verejnosť bude musieť počkať na dobu, keď to vzhľadom na narastajúce bruško nebude môcť Pippa odtajiť.

Pippa sa stala po prvýkrát mamou presne pred dvomi rokmi:

​Ostáva už len jediný zo súrodencov rodiny Middleton, kto nemá žiadne dieťa, James (33). Možno nebude dlho trvať a dieťaťa sa dočká aj on. Už vyše roka je zasnúbený s finančnou analytičkou Alizee Thevenet (30).Tento úspešný mladík trpel pred časom depresiami a dokonca pomýšľal aj na samovraždu. Spolupracuje preto s charitatívnou organizáciu Heads Together, zameranú na pomoc psychicky trpiacim. Založil ju princ princ William (38) s Kate.

​Očakávané dieťa Matthewsovcov príde na svet do dobre zabezpečenej rodiny. Pippa s Jamesem vlastnia v Londýne drahú rezidenciu so šiestimi spálňami. Svoji sú už od roku 2017 a často navštevujú aj ostrov v Karibiku, kde úspešná rodina Jamesa vlastní jeden z najluxusnejších hotelov na svete. Okrem toho manželia vlastnia aj dom na vidieku, obklopený veľkým pozemkom a prikúpili k nemu pred časom aj ďalších 72 akrov pozemku v zalesnenom Bershire. Všetko ako stvorené pre ideálnu výchovu detí.

Súvisiace články

Najčítanejšie