Oblačno
13°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Rande hereckého páru dopadlo nad očakávanie! Bude tretie bábätko!
Zdielať na

Rande hereckého páru dopadlo nad očakávanie! Bude tretie bábätko!

Archívna reportáž

Zachovať si v manželstve romantiku popri deťoch chce snahu a taktiež určitý plán. Využiť sa dá pomoc starých rodičov, príbuzných či poslať deti prespať ku kamarátom. Aj sympatický hollywoodsky párik hercov má svoj zaručený "únikový" plán pred deťmi. O tom poslednom, za ktorý si ponesú následky, porozprávala mama dvoch detí.

Herečka Morena Baccarin (41), ktorú môžu diváci poznať aj ako partnerku uleteného komiksového Deadpoola v rovnomennom filme, sa v online rozhovore pre The Talk pochválila úžasnou novinkou - pod srdcom nosí jej tretie dieťa. Vtipné a zároveň inšpiratívne je však pozadie príbehu o ich manželských trikoch a romantických schôdzkach.

Tmavovlasá kráska s brazílsko-americkými koreňmi, ktorá si okrem Deapoola zahrala aj v seráloch Flash či Homeland, si vybrala celkom vtipný spôsob, ako svetu oznámi svoje tretie tehotenstvo. Morena v spomínanom rozhovore opisovala, ako vyzerá romantika v ich manželstve s hercom Benjaminom McKenziem (42). S hercom známym aj zo seriálu O.C je Morena v manželstve už tri roky a vychovávajú dve deti, spoločnú dcéru Fraces Laiz (4) a herečkinho syna z prvého manželstva, 7-ročného Julia.

Takto vtipne odhalila herečka Morena Baccarino svoje tretie tehotenstvo:

"Časy sa zmenili. To, čomu dnes hovoríme rande, je možnosť sa ísť spoločne poprechádzať," začala svoje rozprávanie Baccarin. "V deťoch to však vzbudzuje neistotu, pretože väčšinu času sme s nimi. Keď potom chceme mať chvíľku pre seba, hneď sa dajú do pozoru a pýtajú sa nás, kam ideme," vysvetľuje ďalej dvojnásobná mama v očakávaní. Preto vraj pred každou takouto schôdzkou venujú čas obom deťom a zasvätia ich do príprav na rande. Vtedy sa štvorročná Frances nadchne natoľko, že ockovi nalakuje nechty, alebo mu ozdobí krk svojimi ružovými korálkami.

Morena si rodičovstvo užíva a deti zapája do mnohých bežných dospeláckych činností:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Morena Baccarin (@morenabaccarin)

Počas rozhovoru vyzerala Morena veľmi spokojne a je evidentné, že si život mamy a manželky užíva. To si všimla aj moderátorka relácie, ktorá jej venovala kompliment a zhodnotila, že Morena doslova žiari. Vtedy herečka nečakane vstala a pred kamerou svojho počítača ukázala pravý dôvod svojej radosti. "Myslím, že to naše posledné rande bolo celkom úspešné," povedala so smiechom Morena hladkajúc si bruško v pokročilom štádiu tehotenstva, za čo jej sa jej dostalo obrovského potlesku a gratulácií.

Súvisiace články

Najčítanejšie