Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bohuš Matuš šokuje! Po narodení dcérky má TENTO názor na otcovstvo a deti!
Zdielať na
Hudba

Bohuš Matuš šokuje! Po narodení dcérky má TENTO názor na otcovstvo a deti!

Zdroj: instagram/BML

Tak dlho sa český spevák Bohuš Matuš (47) tešil na svojho prvého potomka, že už pred mesiacom avizoval jeho skorší príchod na svet. Nakoniec sa dočkal, a to práve v termíne, aký bol určený lekármi. A symbolicky práve v čase, kedy všetci nakupujeme darčeky pod vianočný stromček pre svojich najbližších. On dostal v malom predstihu ten najkrajší, zdravú dcérku Natálku.

Bohuš Matuš neskrýva svoju radosť zo zdravej dcérky Natálky. Pre svoju novonarodenú princeznú by urobil všetko, čo len je v jeho silách. A nielen pre ňu, nezabúda ani na svoju milovanú mladučkú partnerku Lucinku (17). No prekvapil informáciou, že došlo k zásadnému obratu v jeho názore na otcovstvo, píše portál Ahaonline.cz

Bezdetní ľudia si neraz časom zvyknú na tento stav a jedného dňa už napokon po potomkoch až tak netúžia. Do takého stavu dospel aj Bohuš Matuš, no mal aj iný dôvod. "Ja som dieťa nikdy nechcel, pretože mi tento svet pripadá zvláštny. Ale za posledných päť rokov som nadobudol dojem, že zvláštny nie je a že by som chcel mať rodinu. Keď sa bude dariť a na svete bude krásne, chcel by som mať pokojne aj päť detí," prezradil zmenu názoru spevák.

Vypočujte si jednu z Bohušových piesní:

Zo samej radosti a lásky chce novopečený otecko Matuš dokázať, že zvládne sám pripraviť aj štedrovečernú hostinu. Nechce, aby jeho Lucinka, čerstvá mamička ich dcérky, mala akékoľvek starosti s Vianocami. Už má v hlave plán, ako pripraví vo svojej réžii celé Vianoce, vrátane menu. Pre seba pripraví kapra a Lucke obaľovaného lososa. „Ako prílohu budeme mať môj netradičný zemiakový šalát. Okrem bežných ingrediencií do neho pridávam aj hrozienka a jablko. A možno urobím aj svoje obľúbené snehové pusinky s orechmi,“ nadšene sľubuje šťastný otecko.

Doteraz sa Bohuš Matuš až tak veľmi netrápil, že nemôže kvôli pandémii účinkovať tak, ako zvyčajne. Niečo mal našetrené, a preto si dokonca až pochvaľoval, že má viac času na tých, ku ktorým má najbližšie. „Výhodou na tom všetkom je, že som navštevoval všetkých blízkych, rodinu a mohol som sa venovať Lucince, pretože inak som furt niekde vystupoval a nebolo toľko času. Verím, že všetko sa vráti do normálu a bude zas dobre, nevzdám sa a zas budem zarábať, pretože mám tiež veľa výdajov,“ zdôveril sa už pred časom médiám obľúbený muzikálový spevák. Teraz si už robí nádej, že koncom januára sa odohrá premiéra pripravovaného muzikálu Láska nebeská.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie