Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Seriálová Brenda bojujúca s rakovinou: Najkrajšie vyznanie najmilovanejšej osobe!
Zdielať na

Seriálová Brenda bojujúca s rakovinou: Najkrajšie vyznanie najmilovanejšej osobe!

Archívna reportáž

Azda žiadna matka sa svete sa nikdy nezmieri s tým, že by mala svoje dieťa prežiť. O to je srdcervúcejšie, keď sa dozvie, že jej potomok má pred sebou iba niekoľko rokov či dokonca len mesiacov života. Matka seriálovej Brendy z Beverly Hills 902 10 sa, žiaľ, takéhoto smutného scenára dožila, avšak asi ani netušila akú silnú a vytrvalú dcéru má, ochotnú bojovať so zákernou rakovinou do poslednej chvíle.

Herečka Shannen Doherty (49) zverejnila na sociálnej sieti dojemné vyznanie lásky svojej mame a rozhodla sa k tomu využiť jej nedávne narodeniny. Mama Rosa je ťažko chorej herečke, ktorej sa tento rok vrátila rakovina v poslednom štádiu, počas náročnej liečby tou najväčšou oporou a zároveň najlepším spoločníkom.

​Keď si Shannen vo februári 2020  vypočula od lekárov zdrvujúcu správu o tom, že sa jej rakovina, s ktorou dlhé roky úspešne bojovala, vrátila rovno v poslednom štádiu, rozhodla sa žiť posledné roky svojho života naplno. Každý deň sa budí s úsmevom na tvári, obklopená tými najbližšími ľudmi, ktorých má rada a môže im dôverovať. Okrem dobrej kamarátky, herečky Sarah Michelle Gellar a manžela Kurta Iswarienka, je jej stále nablízku aj jej mama Rosa Doherty.

Shannen Doherty sa rozhodla užívať svoj život naplno, spoločnosť jej často robí okrem rodiny aj kamarátka Sarah, s ktorou si dali napríklad aj takúto bláznivú výzvu v pití vína:

"Včera mala moja mama narodeniny. Nepridávala som žiadne príspevky, pretože som bola príliš zaneprázdnená, ten deň som totiž trávila s ňou. Mami, som šťastná a poctená tým, že ťa môžem volať mama. Si svetlo môjho života, nekonečnou studňou podpory a lásky a jedným z mojich najobľúbenejších ľudí. Veľmi ťa ľúbim," napísala k sérii fotiek, na ktorých si dala s mamou Rose "selfíčko". Množstvo herečkiných známych aj neznámych sa ku gratulácii pridalo, a za všetkých to azda zhodnotil jeden z nich: "Všetko najlepšie Rosa! Obe máte veľké šťastie, že sa máte navzájom!"

Shannen na Instagrame zverejnila dojemné vyznanie svojej mame Rose:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Mama Rosa však už teraz môže byť pyšná na svoju dcéru Shannen, ktorá napriek smrteľnej diagnóze a náročnej liečbe rozdáva ľudom pozitívnu energiu a svojím prístupom vždy vyčaruje úsmev na tvári. Osvetu a podporu ľudom s podobným osudom sa snaží šíriť aj prostredníctvom sociálnych sietí, kde pravidelne pridáva veselé videá. Na nich jej často asistuje jej najlepšia kamarátka, herečka Sarah Michelle Gellar, známa aj ako Buffy, premožiteľka upírov. Či už ide o rôzne bláznivé výzvy v pití vína, bitky v nafukovacích plastových balónoch či spoločné varenie sviatočného obeda, Shannen ani zďaleka nevyzerá, že by sa chystala oddať osudu a zákernej chorobe dáva poriadne na frak.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie